Nel331
Fanka BB :)
DziękujeTrzymam mocno kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujeTrzymam mocno kciuki
Dziękuje ! Staram się myśleć wyłącznie pozytywnie! No już nie maja się jak przy inseminacji te plemniki pogubić i trafia tam gdzie trzebaOby sie udalo
Trzymam kciuki coś czuje, ze się uda !Dziekuje. W takim razie za 8 dni nasikam na pierwszy ciążowy
Ale mam totalne przeczucie, że nic z tego mam nadzieję, że się miło zaskoczę ale jak nie tym razem to kolejnym
Powiedział Ci że jest?A, że tak zapytam. Jest możliwość aby ginekolog się pomylił odnosnie owulacji? Typu mówi, że jest a nie ma?
Mimo wszystko ciężko mi w to uwierzyć. To bardzo dobry ginekolog, z doświadczeniem i przyjmuje (jak mnie dzis) w klinice dla par starajacych sie o dziecko ale mam jakies watpliwosci...chyba przez te testy owu bo 1 raz taka sytuacja...ale generalnie jest opcja że są na monitoringu objawy owulacji a jej nie było?
Ja jak byłam w sobotę na monitoringu i mi powiedziała że błona jak po owulacji a w prawym pęcherzyk dopiero to sobie pomyślałam że albo ze mną cos nie tak albo ona się pomyliła. A jak Ty dzisiaj napisałas o swojej wizycie i podobna sytuacja to stwierdziłam ze może jest taka możliwość.A, że tak zapytam. Jest możliwość aby ginekolog się pomylił odnosnie owulacji? Typu mówi, że jest a nie ma?
Mimo wszystko ciężko mi w to uwierzyć. To bardzo dobry ginekolog, z doświadczeniem i przyjmuje (jak mnie dzis) w klinice dla par starajacych sie o dziecko ale mam jakies watpliwosci...chyba przez te testy owu bo 1 raz taka sytuacja...ale generalnie jest opcja że są na monitoringu objawy owulacji a jej nie było?
Wlasnie te testy uzywalam tez przy poprzednich ciazach i teraz w ostatnim cyklu. Za kazdym razem był pik. Wczoraj mi sie skonczyly i uzylam innych. Rak to ogolnie wyglada. Dzis 16 dc. I wlasnie zakuł mnie dosyc mocno jajnik, ten z ktorego była niby owu.
Czasami ból promieniuje na inną stronę a slyszalam że jajniki potrafią nawet przechwytywać pęcherzyki choć nie mam żadnego pewnego źródła ja tez zwyle czuje tylko lewą stronęZ tymi bolami to tez chyba różnie bywa. Bo mnie np zazwyczaj boli lewa strona. Kiedyś np miałam potwierdzona owu z prawego mino że bolało mnie tylko i wyłącznie z lewej.
Ja dzisiaj sobie testowałam (chyba przeczuwam że nici z tego cyklu...), choć okres powinnam dostać w poniedziałek. Chyba za szybko na test. Oczywiście biel vizira na teście. Nie wiem, ale jakoś nie wierzę w to, że kiedykolwiek znajdę w ciążę i zostanę mamą. Idę w piątek na betę + progesteron.Dzień Dobry,
Dziewczyny, która się testuje na dniach? Właśnie zamówiłam 12 pinków, pewnie dotrą koło piątku/soboty W poniedziałek mam biopsję mammotomiczną więc spróbuje właśnie w poniedziałek rano. Kto ze mną?
To by dużo wyjaśniało bo ja naprawdę nie kojarzę żebym miała taki bol z prawej.Czasami ból promieniuje na inną stronę a slyszalam że jajniki potrafią nawet przechwytywać pęcherzyki choć nie mam żadnego pewnego źródła ja tez zwyle czuje tylko lewą stronę
Mam to samo. Niby wszystko dobrze i super wyniki, cykle regularne, owu jest i to przeważnie tego samego Dnia cyklu, a nie udaje się już dwa lata i podświadomie czuje, ze kiedykolwiek się uda, chociaż co cykl nastawiam się, ze może będzie cudJa dzisiaj sobie testowałam (chyba przeczuwam że nici z tego cyklu...), choć okres powinnam dostać w poniedziałek. Chyba za szybko na test. Oczywiście biel vizira na teście. Nie wiem, ale jakoś nie wierzę w to, że kiedykolwiek znajdę w ciążę i zostanę mamą. Idę w piątek na betę + progesteron.