reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
A, że tak zapytam. Jest możliwość aby ginekolog się pomylił odnosnie owulacji? Typu mówi, że jest a nie ma?
Mimo wszystko ciężko mi w to uwierzyć. To bardzo dobry ginekolog, z doświadczeniem i przyjmuje (jak mnie dzis) w klinice dla par starajacych sie o dziecko ale mam jakies watpliwosci...chyba przez te testy owu bo 1 raz taka sytuacja...ale generalnie jest opcja że są na monitoringu objawy owulacji a jej nie było?
Powiedział Ci że jest?
Może nie wylapalas mimo wszystko peaku LH

A, że tak zapytam. Jest możliwość aby ginekolog się pomylił odnosnie owulacji? Typu mówi, że jest a nie ma?
Mimo wszystko ciężko mi w to uwierzyć. To bardzo dobry ginekolog, z doświadczeniem i przyjmuje (jak mnie dzis) w klinice dla par starajacych sie o dziecko ale mam jakies watpliwosci...chyba przez te testy owu bo 1 raz taka sytuacja...ale generalnie jest opcja że są na monitoringu objawy owulacji a jej nie było?
Ja jak byłam w sobotę na monitoringu i mi powiedziała że błona jak po owulacji a w prawym pęcherzyk dopiero to sobie pomyślałam że albo ze mną cos nie tak albo ona się pomyliła. A jak Ty dzisiaj napisałas o swojej wizycie i podobna sytuacja to stwierdziłam ze może jest taka możliwość.

Z tymi bolami to tez chyba różnie bywa. Bo mnie np zazwyczaj boli lewa strona. Kiedyś np miałam potwierdzona owu z prawego mino że bolało mnie tylko i wyłącznie z lewej.
Wlasnie te testy uzywalam tez przy poprzednich ciazach i teraz w ostatnim cyklu. Za kazdym razem był pik. Wczoraj mi sie skonczyly i uzylam innych. Rak to ogolnie wyglada. Dzis 16 dc. I wlasnie zakuł mnie dosyc mocno jajnik, ten z ktorego była niby owu.

Z tymi bolami to tez chyba różnie bywa. Bo mnie np zazwyczaj boli lewa strona. Kiedyś np miałam potwierdzona owu z prawego mino że bolało mnie tylko i wyłącznie z lewej.
Czasami ból promieniuje na inną stronę 😉a slyszalam że jajniki potrafią nawet przechwytywać pęcherzyki choć nie mam żadnego pewnego źródła 😅ja tez zwyle czuje tylko lewą stronę

Dzień Dobry,
Dziewczyny, która się testuje na dniach? Właśnie zamówiłam 12 pinków, pewnie dotrą koło piątku/soboty 🤣W poniedziałek mam biopsję mammotomiczną więc spróbuje właśnie w poniedziałek rano. Kto ze mną? 😍
Ja dzisiaj sobie testowałam (chyba przeczuwam że nici z tego cyklu...), choć okres powinnam dostać w poniedziałek. Chyba za szybko na test. Oczywiście biel vizira na teście. Nie wiem, ale jakoś nie wierzę w to, że kiedykolwiek znajdę w ciążę i zostanę mamą. Idę w piątek na betę + progesteron.

reklama
Ja dzisiaj sobie testowałam (chyba przeczuwam że nici z tego cyklu...), choć okres powinnam dostać w poniedziałek. Chyba za szybko na test. Oczywiście biel vizira na teście. Nie wiem, ale jakoś nie wierzę w to, że kiedykolwiek znajdę w ciążę i zostanę mamą. Idę w piątek na betę + progesteron.
Mam to samo. Niby wszystko dobrze i super wyniki, cykle regularne, owu jest i to przeważnie tego samego Dnia cyklu, a nie udaje się już dwa lata i podświadomie czuje, ze kiedykolwiek się uda, chociaż co cykl nastawiam się, ze może będzie cud

Do góry