reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Dzień Dobry,
Dziewczyny, która się testuje na dniach? Właśnie zamówiłam 12 pinków, pewnie dotrą koło piątku/soboty 🤣W poniedziałek mam biopsję mammotomiczną więc spróbuje właśnie w poniedziałek rano. Kto ze mną? 😍
Ja testuje w sobotę albo niedziele- zależy jak mi cierpliwość pozwoli 😂
Ale nastawiam się na biel vizira

reklama
Powiedział Ci że jest?
Może nie wylapalas mimo wszystko peaku LH
Tak. Mówił, że była. Pokazywał mi ciałko żółte i płyn w zatoce douglasa plus pokazywał drugi jajnik gdzie wygląda jakby miało dojść do drugiej owulacji z tego drugiego jajnika. Peak mam zawsze przez caly dzien albo i ze 2. Teraz testy wygladaja tak jakby zaraz mial byc pozytyw albo jakby bylo juz po. Moze mialam w nocy krotki peak i nie wylapałam. Ale miesiac temu owulacje mialam w ogole przed peakiem wiec podejrzane...

Ja dzisiaj sobie testowałam (chyba przeczuwam że nici z tego cyklu...), choć okres powinnam dostać w poniedziałek. Chyba za szybko na test. Oczywiście biel vizira na teście. Nie wiem, ale jakoś nie wierzę w to, że kiedykolwiek znajdę w ciążę i zostanę mamą. Idę w piątek na betę + progesteron.
Ja też sikałam i białe, ale tylko dlatego, że nie mogłam znieść obecności testu w szufladzie 🤣 Okres powinien przyjsc w okolicach środy i mam jeszcze cichą nadzieję, że jednak się nie pojawi, bo wyjątkowo dobrze się czuje. Nie szlocham po kątach i nie leżakuje z termoforem jak zwykle w tych dniach cyklu. Dodatkowo akurat 8dpo miałam lekkie mdłości i koleżanka zasugerowała, że może akurat....😄

I to rośnie pięknie 😃 idz pędem do lekarza! Krwawienie nie jest okej jak tak ladnie beta rosnie bo moze sie cos podziac.
Teraz mi się przypomniało jak moja mama mówiła mi że jak zaszła ze mną w ciaze to miała normalnie krwawienie jak okres. Przez chwilę ucieszyła się że to jednak nie ciaza (przed ślubem i te sprawy).
No i jak widać jestem ;). Także oby wszystko dobrze się skończyło ❤

Tak. Mówił, że była. Pokazywał mi ciałko żółte i płyn w zatoce douglasa plus pokazywał drugi jajnik gdzie wygląda jakby miało dojść do drugiej owulacji z tego drugiego jajnika. Peak mam zawsze przez caly dzien albo i ze 2. Teraz testy wygladaja tak jakby zaraz mial byc pozytyw albo jakby bylo juz po. Moze mialam w nocy krotki peak i nie wylapałam. Ale miesiac temu owulacje mialam w ogole przed peakiem wiec podejrzane...
Powiem tak, dobry lekarz ktory wie na co patrzy nie ma szansy się pomylić

reklama
Raczej dobrze zagnieżdżona skoro tak ładnie rośnie 🙂. Masz jeszcze to krwawienie?
Mam, ale chyba mniej - tyle ze to trwało i wyglądało jak moj normalny okres, nawet mocniejsze

Zadzwoniłam do lekarza, pani na recepcji ma skonsultować z moją dr na kiedy mnie umówić. Jeśli to ciąża ektopowa to wolałabym zdążyć z lekami zamiast mieć zabieg…

Do góry