reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Hej, ja zawsze mialam za wysoką ale nie pamietam ile. Distalam nawet tablety na zbicie. Poszlam do innej lekarki, zobaczyla ze podwyzszona i powiedziala ze jest dobra. Mialam 29 lat i powiedziala ze podwyzszona jest ok, to nie przeszkadza w niczym, po kilku miesiącach nagle bylam w ciąży
Super, gratulacje 🥰 to pocieszające że i tak się udało 😌 czyli ciąża 'sama' przyszła czy cos działałaś dodatkowo? 😁 Ja dostałam dostinex i gdyby to miało rzeczywiście pomóc biorę taka minimalna dawkę pół tabletki na tydzień.. ale jeśli nic się nie wykluje to na początku przyszłego roku wysyłam w takim razie męża na badania 😋 Do tej pory miałam dużo luzu ale już mnie to zaczyna martwić

reklama
Ja też sikałam i białe, ale tylko dlatego, że nie mogłam znieść obecności testu w szufladzie 🤣 Okres powinien przyjsc w okolicach środy i mam jeszcze cichą nadzieję, że jednak się nie pojawi, bo wyjątkowo dobrze się czuje. Nie szlocham po kątach i nie leżakuje z termoforem jak zwykle w tych dniach cyklu. Dodatkowo akurat 8dpo miałam lekkie mdłości i koleżanka zasugerowała, że może akurat....😄
Ja w sumie mam cały czas śluz, co jest nietypowe dla mojego cyklu, bo po owulacji raczej było sucho. Raczej nie widzę u siebie jakiś zmian, co by świadczyły o ciąży. My się staramy tak też dwa lata, a nawet więcej. W sumie podjęliśmy decyzję o tym, że chcemy być rodzicami w 2018 roku, jednakże pierwszy rok to raczej był taki na luzie. U mnie po drodze kilka problemów wynikło, na szczęście te gorsze już za mną. Teraz lekarz mówi, że trochę za cienkie mam endometrium. W tym miesiącu biorę lek na pogrubienie tego endometrium. Mój M. ma pracę wyjazdową co też komplikuje sprawę. Ogólnie, to jest takie wszystko do d.... Mówią że niby nadzieja umiera ostatnia, ale ja już ją tracę.

Do góry