reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Juz sama zgłupiałam, dziś mam 14 dc, wczoraj sluz był taki zbity gęsty , szyjka nisko, dziś już jest wodnisty taki mleczny a szyjka wysoko testy owu z jasną kreską. Powiem wam, ze dziś mam dziwny dzień, mąż mnie drażni, najchętniej odwiozlabym go do teściowej 😂
A mi się powaliło i przecież okres dostałam 8.11 po godzinie 20 więc dopiero za godzinę zaczynam 14dc...dlatego testy są mocne ale jeszcze nie pozytywne 😅 jest jeszcze czas 😃 jajnik kłuje więc lada dzień 🥰
Mój wczoraj tak popił, że cały dzień kacował

reklama
A mi się powaliło i przecież okres dostałam 8.11 po godzinie 20 więc dopiero za godzinę zaczynam 14dc...dlatego testy są mocne ale jeszcze nie pozytywne 😅 jest jeszcze czas 😃 jajnik kłuje więc lada dzień 🥰
Mój wczoraj tak popił, że cały dzień kacował
Oooo haha to idziemy tek samo ja też 8.11 ale u mnie jeszcze chyba owolucji trochę czasu, nic mnie nie kuje, jedynie ten sluz mam wodnisty taki mleczny 😂 faceci, nie mam słów już na swojego. Wiecie co ostatnio miałam ochotę na czekoladki, zostawił mi jedną, resztę po cichu zjadł jak byłam w pracy 😪

Juz sama zgłupiałam, dziś mam 14 dc, wczoraj sluz był taki zbity gęsty , szyjka nisko, dziś już jest wodnisty taki mleczny a szyjka wysoko testy owu z jasną kreską. Powiem wam, ze dziś mam dziwny dzień, mąż mnie drażni, najchętniej odwiozlabym go do teściowej 😂
Ja miałam dodatni owu z 4-5 dni po zmianie śluzu na taki estrogenowy właśnie

Oooo haha to idziemy tek samo ja też 8.11 ale u mnie jeszcze chyba owolucji trochę czasu, nic mnie nie kuje, jedynie ten sluz mam wodnisty taki mleczny 😂 faceci, nie mam słów już na swojego. Wiecie co ostatnio miałam ochotę na czekoladki, zostawił mi jedną, resztę po cichu zjadł jak byłam w pracy 😪
Przynajmniej mogłaś zjeść jedną 🙂 ja jestem na diecie cukrzycowej a mój jakby nigdy nic je sobie pączki, chipsy, ciasteczka, kebaba, pizze. Na początku było mi ciężko, teraz wystarczy mi powąchać i jest git 😂😂😂

Ja w tym cyklu dopiero dzisiaj zobaczyłam jakikolwiek śluz 🤨
Myślicie, że codzienne kąpiele w basenie z chlorowaną wodą mogły aż tak „ukryć” śluz w dni płodne?
No i jeszcze pytanie, które zaczęło mnie nurtować od rana - czy to możliwe, żeby chlor źle wpłyną na moją i męża płodność? 🧐

reklama
Do góry