L
Lebkuchen_mum
Gość
No i proszę. Synek usnął a narzeczony sam zainicjował może miał faktycznie gorszy dzień a ja już panikowałam o co chodzi tym razem nie miał problemu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, dużo słyszałam o nich i mega dużo pozytywnych opinii gdyby nie moje nietolerancje pokarmowe i problemy sama bym wykupiła dietę. Na 7.12 mam już umówionego dietetyka klinicznego i będziemy opracowywać dietę na 6 msc dla mnie. Na czas starań i ewentualnej ciązy chcę mieć 100% pewność, że posiłki nie spowodują skoku insuliny i spadku glukozy bo jest to niebezpieczne dla zarodka, utrudnia implantację itp ogólnie dieta daje mega dużo.W ogóle troszkę zmieniając temat, ale właśnie będąc przy diecie, suplementach itp. to jak nie znacie to bardzo polecam wam dziewczyny z Akademii Płodności - nie korzystam co prawda na tę chwilę finansowo, ale za zapisanie się do newslettera dostajecie darmową dietę dla niej i dla niego na tydzień.
Słucham sobie też ich podcastów i również moim zdaniem są bardzo fajne
Implantacja*Dziewczyny, a ja mam głupie pytanie
Zakładając, że owulacje miałam w poniedziałek (nie potwierdzona) to czy jest możliwe, że wczoraj była implementacja? Niby to dopiero 5 dpo, ale mam takie skurcze od wczoraj, dzisiaj doszedł ból pleców, że zaczęłam się zastanawiać, czy to mój organizm świruje razem z moją głową, czy jednak jest jakaś szansa
No mogła być wcześniej, a mogło jej w ogóle nie być ten cykl mi płata takie figle, że chce żeby się już skończył.Implantacja*
Raczej mało prawdopodobne. Dochodzi do niej najwcześniej 6 dni po zapłodnieniu a wiadomo do zapłodnienia nie koniecznie dochodzi od razu w momenciu pęknięcia pęcherzyka. ale kto wie...może miałaś owu wcześniej?
Uczestniczyłaś kiedyś w tych webinarach ?Może któraś z was chciałaby skorzystać
Nie, nie były mi potrzebne ale obserwuję ich na instagramie i wydaje się całkiem ok. Ten webinar niby za darmo więc można zobaczyć czy coś ciekawego powiedząUczestniczyłaś kiedyś w tych webinarach ?
Mam trombocytopatie wrodzoną - to skaza krwotocznaCzemu do hematologa?