reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja dzisiaj pojadę na betę ale chlupnęło ze mnie tak obficie że kiepsko to widzę. Może jeszcze organizm nie jest gotowy na ciąże.
Ja też idę dziś na betę. Idziemy łeb w łeb😉 dziś jakiś cień jest, mocniejszy niż wczoraj, ale zrobiłam już od wczoraj kilka testów i tylko na tym jednym, facelle słupkowym coś jest. Mam serdecznie dosyć tej farsy, naprawdę. I w następnym cyklu nie zrobię testu wcześniej niż w 29 dc, o ile @ nie pojawi się wcześniej😂
A do tego mieliśmy straszną nockę. Byłam z moim w nocy w szpitalu, obudził go tak silny ból ramion, że aż nie umiał oddychać. I ciśnienie 170/115. Lat 38, zdrowy, ani się nigdzie nie przeciążył, ani nic...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też idę dziś na betę. Idziemy łeb w łeb😉 dziś jakiś cień jest, mocniejszy niż wczoraj, ale zrobiłam już od wczoraj kilka testów i tylko na tym jednym, facelle słupkowym coś jest. Mam serdecznie dosyć tej farsy, naprawdę. I w następnym cyklu nie zrobię testu wcześniej niż w 29 dc, o ile @ nie pojawi się wcześniej😂
A do tego mieliśmy straszną nockę. Byłam z moim w nocy w szpitalu, obudził go tak silny ból ramion, że aż nie umiał oddychać. I ciśnienie 170/115. Lat 38, zdrowy, ani się nigdzie nie przeciążył, ani nic...
Trzymam kciuki za betę ! :) jak są cienie to powinna wyjść

reklama
Do góry