reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Juz sama zgłupiałam, dziś mam 14 dc, wczoraj sluz był taki zbity gęsty , szyjka nisko, dziś już jest wodnisty taki mleczny a szyjka wysoko testy owu z jasną kreską. Powiem wam, ze dziś mam dziwny dzień, mąż mnie drażni, najchętniej odwiozlabym go do teściowej 😂
A mi się powaliło i przecież okres dostałam 8.11 po godzinie 20 więc dopiero za godzinę zaczynam 14dc...dlatego testy są mocne ale jeszcze nie pozytywne 😅 jest jeszcze czas 😃 jajnik kłuje więc lada dzień 🥰
Mój wczoraj tak popił, że cały dzień kacował

reklama
A mi się powaliło i przecież okres dostałam 8.11 po godzinie 20 więc dopiero za godzinę zaczynam 14dc...dlatego testy są mocne ale jeszcze nie pozytywne 😅 jest jeszcze czas 😃 jajnik kłuje więc lada dzień 🥰
Mój wczoraj tak popił, że cały dzień kacował
Oooo haha to idziemy tek samo ja też 8.11 ale u mnie jeszcze chyba owolucji trochę czasu, nic mnie nie kuje, jedynie ten sluz mam wodnisty taki mleczny 😂 faceci, nie mam słów już na swojego. Wiecie co ostatnio miałam ochotę na czekoladki, zostawił mi jedną, resztę po cichu zjadł jak byłam w pracy 😪

Juz sama zgłupiałam, dziś mam 14 dc, wczoraj sluz był taki zbity gęsty , szyjka nisko, dziś już jest wodnisty taki mleczny a szyjka wysoko testy owu z jasną kreską. Powiem wam, ze dziś mam dziwny dzień, mąż mnie drażni, najchętniej odwiozlabym go do teściowej 😂
Ja miałam dodatni owu z 4-5 dni po zmianie śluzu na taki estrogenowy właśnie

Oooo haha to idziemy tek samo ja też 8.11 ale u mnie jeszcze chyba owolucji trochę czasu, nic mnie nie kuje, jedynie ten sluz mam wodnisty taki mleczny 😂 faceci, nie mam słów już na swojego. Wiecie co ostatnio miałam ochotę na czekoladki, zostawił mi jedną, resztę po cichu zjadł jak byłam w pracy 😪
Przynajmniej mogłaś zjeść jedną 🙂 ja jestem na diecie cukrzycowej a mój jakby nigdy nic je sobie pączki, chipsy, ciasteczka, kebaba, pizze. Na początku było mi ciężko, teraz wystarczy mi powąchać i jest git 😂😂😂

Ja w tym cyklu dopiero dzisiaj zobaczyłam jakikolwiek śluz 🤨
Myślicie, że codzienne kąpiele w basenie z chlorowaną wodą mogły aż tak „ukryć” śluz w dni płodne?
No i jeszcze pytanie, które zaczęło mnie nurtować od rana - czy to możliwe, żeby chlor źle wpłyną na moją i męża płodność? 🧐

reklama
Do góry