reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja faktycznie bede mieć dziś na wieczór lub jutro pik zrobilam test z rana ale sikalam w cony 2 razy i pilam a zawsze jak testuje 3x w plodne i rano taki jest to w tym dniu lub na nastepny jest pik. Strasznie szybko, tak jeszcze nie mialam dlatego boli mnie brzuch bo mam płodne.
Jak seks był w niedziele i poniedziałek po 22 to dziś działać teraz czu dopiero po 24 jak mój wroci z pracy. Nie chce przegapic
Jak seks był w niedziele i poniedziałek po 22 to dziś działać teraz czu dopiero po 24 jak mój wroci z pracy. Nie chce przegapic
Załączniki
Luna88
Fanka BB :)
Duphaston to syntetyczny progesteron i nie wychodzi w badaniach więc spokojnie możesz wziąć. Progesteron wyjdzie Ci Twój naturalny. Co innego gdybyś brała luteinęDziewczyny czy któraś mi podpowie czy jak jadę zaraz na wyniki to brać duphaston jeśli chce badać progesteron?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Zobacz na moje ktore wrzucilam przed chwila. To jest ciemniejsza ale jeszcze nie pikJa widzę delikatnie ciemniejsze w 15dc,ale powinny być bardzo ciemne, prawda? Nie mam wielkiego doświadczenia z tymi testami, ale może to cecha osobnicza? I akurat u niektórych może po prostu tak być i świadczyc o owu? Tylko to ciężko oceniać po jednym cyklu...
L
Lebkuchen_mum
Gość
Dokładnie takDuphaston to syntetyczny progesteron i nie wychodzi w badaniach więc spokojnie możesz wziąć. Progesteron wyjdzie Ci Twój naturalny. Co innego gdybyś brała luteinę
Weronik@29
U mnie na testach pisze żeby z rana nie robicJa faktycznie bede mieć dziś na wieczór lub jutro pik zrobilam test z rana ale sikalam w cony 2 razy i pilam a zawsze jak testuje 3x w plodne i rano taki jest to w tym dniu lub na nastepny jest pik. Strasznie szybko, tak jeszcze nie mialam dlatego boli mnie brzuch bo mam płodne.
Kaasiek_96
Mam wyrażenie, że twoje kontrolne są o wiele ciemniejsze niż moje, wiec chyba dlatego wydaje Ci się, że u mnie nic nie byłoJa faktycznie bede mieć dziś na wieczór lub jutro pik zrobilam test z rana ale sikalam w cony 2 razy i pilam a zawsze jak testuje 3x w plodne i rano taki jest to w tym dniu lub na nastepny jest pik. Strasznie szybko, tak jeszcze nie mialam dlatego boli mnie brzuch bo mam płodne.
Na żywo u mnie rzeczywiście w 15dc testowa jest prawie tak ciemna jak kontrolna, wiec może pił był, ale go przegapiłam
Testy robiłam o różnych porach i z rożnym nawodnieniem to może nie wszystko stracone. Jajnik mnie boli od poniedziałku, do tego wczoraj bolało podbrzusze
Luna88
Zrób progesteron 7 dni po mocniejszej kresce, może coś Ci wyjaśni.bo mogło tej owu wogole nie być a może poprostu masz słaby ten pik i testy nie wyłapują bo różnie bywa. Zastanawia mnie że ta kreska jednak w pewnym momencie zrobiła się jaśniejsza.....tak jak po normalnie przebytej owu a nie taka sama intensywność przez cały czasDziękuję za odpowiedź!
A myślisz, że mogłam nie wyłapać piku czy raczej owu nie było?
Niestety na monitoring nie chodzę, bo to dopiero nasz 2cs i jedyne co wiem, to że na końcu października kilka pęcherzyków w prawym jajniku było w trakcie rozwoju
L
Lebkuchen_mum
Gość
Tak u mnie też. Na każdych bo chodzi o to że po calej nocy jest duza ilosc hormonu w moczu ale ja jestem w stanie juz wywnioskowac po porannym kiedy mniej wiecej bedzie pikU mnie na testach pisze żeby z rana nie robic
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Kochana pik jest tu na dole. Nie masz niestety żadnego nawet pozytywnegoMam wyrażenie, że twoje kontrolne są o wiele ciemniejsze niż moje, wiec chyba dlatego wydaje Ci się, że u mnie nic nie było
Na żywo u mnie rzeczywiście w 15dc testowa jest prawie tak ciemna jak kontrolna, wiec może pił był, ale go przegapiłam
Testy robiłam o różnych porach i z rożnym nawodnieniem to może nie wszystko stracone. Jajnik mnie boli od poniedziałku, do tego wczoraj bolało podbrzusze
Załączniki
Podziel się: