reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja faktycznie bede mieć dziś na wieczór lub jutro pik 😱 zrobilam test z rana ale sikalam w cony 2 razy i pilam a zawsze jak testuje 3x w plodne i rano taki jest to w tym dniu lub na nastepny jest pik. Strasznie szybko, tak jeszcze nie mialam 😲 dlatego boli mnie brzuch bo mam płodne.
Jak seks był w niedziele i poniedziałek po 22 to dziś działać teraz czu dopiero po 24 jak mój wroci z pracy. Nie chce przegapic

Załączniki

• 20211117_074117.jpg
    20211117_074117.jpg
    452,6 KB · Wyświetleń: 82
Ja widzę delikatnie ciemniejsze w 15dc,ale powinny być bardzo ciemne, prawda? Nie mam wielkiego doświadczenia z tymi testami, ale może to cecha osobnicza? I akurat u niektórych może po prostu tak być i świadczyc o owu? Tylko to ciężko oceniać po jednym cyklu...
Zobacz na moje ktore wrzucilam przed chwila. To jest ciemniejsza ale jeszcze nie pik

Ja faktycznie bede mieć dziś na wieczór lub jutro pik 😱 zrobilam test z rana ale sikalam w cony 2 razy i pilam a zawsze jak testuje 3x w plodne i rano taki jest to w tym dniu lub na nastepny jest pik. Strasznie szybko, tak jeszcze nie mialam 😲 dlatego boli mnie brzuch bo mam płodne.
Jak seks był w niedziele i poniedziałek po 22 to dziś działać teraz czu dopiero po 24 jak mój wroci z pracy. Nie chce przegapic
U mnie na testach pisze żeby z rana nie robic 🤔

Mam wyrażenie, że twoje kontrolne są o wiele ciemniejsze niż moje, wiec chyba dlatego wydaje Ci się, że u mnie nic nie było 😉
Na żywo u mnie rzeczywiście w 15dc testowa jest prawie tak ciemna jak kontrolna, wiec może pił był, ale go przegapiłam 😉
Testy robiłam o różnych porach i z rożnym nawodnieniem to może nie wszystko stracone. Jajnik mnie boli od poniedziałku, do tego wczoraj bolało podbrzusze

Dziękuję za odpowiedź! 😘
A myślisz, że mogłam nie wyłapać piku czy raczej owu nie było?
Niestety na monitoring nie chodzę, bo to dopiero nasz 2cs i jedyne co wiem, to że na końcu października kilka pęcherzyków w prawym jajniku było w trakcie rozwoju
Zrób progesteron 7 dni po mocniejszej kresce, może coś Ci wyjaśni.bo mogło tej owu wogole nie być a może poprostu masz słaby ten pik i testy nie wyłapują bo różnie bywa. Zastanawia mnie że ta kreska jednak w pewnym momencie zrobiła się jaśniejsza.....tak jak po normalnie przebytej owu a nie taka sama intensywność przez cały czas

reklama
Mam wyrażenie, że twoje kontrolne są o wiele ciemniejsze niż moje, wiec chyba dlatego wydaje Ci się, że u mnie nic nie było 😉
Na żywo u mnie rzeczywiście w 15dc testowa jest prawie tak ciemna jak kontrolna, wiec może pił był, ale go przegapiłam 😉
Testy robiłam o różnych porach i z rożnym nawodnieniem to może nie wszystko stracone. Jajnik mnie boli od poniedziałku, do tego wczoraj bolało podbrzusze
Kochana pik jest tu na dole. Nie masz niestety żadnego nawet pozytywnego

Załączniki

• Screenshot_20211117-084404_Gallery.jpg
    Screenshot_20211117-084404_Gallery.jpg
    288,2 KB · Wyświetleń: 61
Do góry