reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Oo a uzupełniasz jakoś suplementami? 😊

Już tu gdzieś pisałam, że biorę: Omegamed Optima Forte, ovarin, olej z wiesiołka do owulacji, kwas foliowy metylowany, korzeń maca, piję zioła ojca sroki - a przed chęcią zajścia w ciąże brałam tylko witaminę B12 - nie biorę witaminy D bo mam jej duży poziom ze względu na to, że my dużo wyjeżdżamy i korzystam na maxa ze słońca bo lubię chociaż oczywiście wiem że to niezdrowe i nie polecam ;) Regularnie robię sobie badania i mam super

Ja tak samo 🤣🤣🤣🤣 chociaz ja to bym chętnie oddała którejś z was tak z 5 kg a może i więcej 😂😂😂😂 oddam a nawet dopłacę 😂😂😂

Ja nawet jak ważyłam te 100 to czułam się super :) Mój mąż np. uważa nieoficjalnie że jestem za chuda :p

reklama
Wiem... ja mam dość chodzenia do ginekologów. Byłam u wszystkich w okolicy. I ciągle słyszę ze wszystko dobrze. Probowac i się nie stresować. Pytam jaka??? Jak powiedziałam że staramy się ponad dwa lata to mówią ze nic nowego to normalne u zdrowych par. A ja bym wolała wiedzieć i znać powody...
A teraz jak postanowiłam iść żeby zobaczyć jak owulacja to ta prolaktyna podwyższona i jestem w kropce....
U zdrowych par do roku. Powyzej to trzeba juz szukac aczkolwiek ja uwazam ze juz powinno sie niepokoic po 6 miesiacach starań i zaczac jakies badania.

reklama
Wizyta u nowego gin - nie trzeba nic mrozić :) zlecił prolaktyne. Wg jakich norm czytać ?

Załączniki

• IMG_6194.jpg
    IMG_6194.jpg
    115,2 KB · Wyświetleń: 46
Do góry