reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
No i chyba zakupie ten niepokalanek bo wizyta dopiero 25.11... nie ma wcześniej terminów. A ten olej z wiesiolka do owulacji spokojnie z tym niepokalankiem nie koliduje?

Hej, To nasz pierwszy cykl starań i ostatnio pisałam o tych testach owulacyjnych i faktycznie przy pcos nie maja sensu wiec zrezygnowałam, aktualnie mam 76 dzień cyklu, 4 tyg temu byłam na wizycie u ginekologa i nie było żadnego pęcherzyka, dostałam zalecenie aby pić proovulin, a gdy po 2 tygodniach nie dostanę okresu to miałam wziąć duphaston 2x1 przez 7 dni, ale wzięłam go po 3 tygodniach i wczoraj wybrałam się na wizytę, jakos tak mnie coś tknęło żeby pójść, a powinnam teraz odczekać 10 dni na okres, ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że w prawym jajniku mam ładny pęcherzyk 19mm, endometrium 10 mm, także intensywny czas starań i w sobotę monitoring czy owulacja była w ciągu tego tygodnia ( bo duphaston trochę hamuje owulacje) czy może pęcherzyk nadal sobie dojrzewa ( wiadomo, przy pcos pęcherzyki są leniwe) ;D dzisiaj tak intensywnie czuje prawy jajnik, jak nigdy ✊🏻

reklama
Ja mialam te zastrzyki przy złamaniu nogi 😁 nie było to jakieś przyjemne uczucie, jakby lekkie mrowienie? po jakimś czasie zaczęły mi wychodzić siniaki na brzuchu i przestałam 🤷🏽‍♀️
Zgadzam się. Okropne uczucie. Ja to bym porównała do lekkich porażeń prądem. Nienawidziłam tego.

Do góry