reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Oo a uzupełniasz jakoś suplementami? 😊

Już tu gdzieś pisałam, że biorę: Omegamed Optima Forte, ovarin, olej z wiesiołka do owulacji, kwas foliowy metylowany, korzeń maca, piję zioła ojca sroki - a przed chęcią zajścia w ciąże brałam tylko witaminę B12 - nie biorę witaminy D bo mam jej duży poziom ze względu na to, że my dużo wyjeżdżamy i korzystam na maxa ze słońca bo lubię chociaż oczywiście wiem że to niezdrowe i nie polecam ;) Regularnie robię sobie badania i mam super

Ja tak samo 🤣🤣🤣🤣 chociaz ja to bym chętnie oddała którejś z was tak z 5 kg a może i więcej 😂😂😂😂 oddam a nawet dopłacę 😂😂😂

Ja nawet jak ważyłam te 100 to czułam się super :) Mój mąż np. uważa nieoficjalnie że jestem za chuda :p

reklama
Wiem... ja mam dość chodzenia do ginekologów. Byłam u wszystkich w okolicy. I ciągle słyszę ze wszystko dobrze. Probowac i się nie stresować. Pytam jaka??? Jak powiedziałam że staramy się ponad dwa lata to mówią ze nic nowego to normalne u zdrowych par. A ja bym wolała wiedzieć i znać powody...
A teraz jak postanowiłam iść żeby zobaczyć jak owulacja to ta prolaktyna podwyższona i jestem w kropce....
U zdrowych par do roku. Powyzej to trzeba juz szukac aczkolwiek ja uwazam ze juz powinno sie niepokoic po 6 miesiacach starań i zaczac jakies badania.

reklama
Wizyta u nowego gin - nie trzeba nic mrozić :) zlecił prolaktyne. Wg jakich norm czytać ?

Załączniki

• IMG_6194.jpg
    IMG_6194.jpg
    115,2 KB · Wyświetleń: 45
Do góry