reklama
Blondi_87
Fanka BB :)
Gratulacje bardzo wczesna ciąża progesteron szybko może wzrosnąć wraz z rozwojem powtórzyła bym tylko normalnie w sobotę by zobaczyć czy przyrost prawidłowyDziewczyny mam wyniki
Beta 11,74
Progesteron 12,00
Chyba to wszystko niskie…
dasha97
Zaciekawiona BB
Ja robiłam jak mi się okres spóźniał dwa dni i była piękna widoczna druga kreska (test robiłam po południu )Powiedzcie mi kiedy najwcześniej jest sens robić test?
G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
L
Lebkuchen_mum
Gość
Oj baaaardzo jest jego oczkiem w głowie. W każdą niedzielę i poniedziałek ma dzień tata syn a mama wypoczywa Powiem, że on się nim więcej zajmuje nawet jak ja Dlatego nie mam obaw co do zajścia w drugą ciążę, wiem że będzie tak samo. Po prostu przerażają go nieprzespane noce, płacz z którym nie da się nic zrobić (nasz synek do 3 miesiąca od 18 do 3 w nocy cały czas płakał i chciatylko być lulany na rękach,nic nie pomagało) i nie dziwię mu się bo też boję się powtórki ale to wszystko jest przejściowe i do wytrzymania a dla takiej miłości warto. Zresztą gdyby na prawdę nie chciał to nie brałby witamin i albo unikał seksu albo chciał tylko z zabezpieczeniem. Także może i podświadomie sam chce ale ma zbyt duży lęka pomaga przy dziecku?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Niski progesteron. Beta też ale może dopiero kiełkuje. Jaki miałaś test, że wykrył taką betę?Dziewczyny mam wyniki
Beta 11,74
Progesteron 12,00
Chyba to wszystko niskie…
Progesteron może urosnąć ale lepiej wdrożyć leki. Ja przy becie niecałe 19 miałam progesteron 30. Dopiero pozniej spadł do 17 po 2 tygodniach.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Jak masz wdrożyć heparynę to testuj wcześniej. Tu liczy się czasJedne testują od 10dpo bo maja silne psychikę na biel w razie czego, inne blizej @. Roznie, wszystko zalezy kiedy ew moze sie zagnieździć, ja planuje zacząć 2 dni przed @.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Twoj też jest niski. W tym tygodniu najlepiej ponad 20.progesteron jak w normie laboratoryjnej to jest ok, ja mam 15,40 ng/ml tydzień po pozytywnym teście i lekarz powiedział, ze ok, nic mam nie brać, także spokojnie gratulacje
reklama
G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: