Ja bym testowała ale to będzie 23 dc nie wiem czy nie za wcześnie? @w piątek po weekendzie jeżeli w tym cyklu zawita. Dziś nie wiem co sobie uroilam ale wymyslilam, że zrobię sobie test. Wzięłam 20 o czym zorientowałam się po fakcie. Pobrałam mocz do kubueczka a w moczu był sluz pierwszy raz coś takiego zobaczyłam, nie wiem co to znaczyKtóre testują po weekendzie ?
reklama
Weronik@29
Fanka BB :)
Ja to mam tak juz chyba z 3msc co bardzo mnie myli z ciąża ktorej niestety nie ma...jutro mnie pewnie zaleje póki co ciszaJa nigdy tak nie miałam przed okresem. Zawsze bezbolesne cykle, tylko owulacja bolała, ale przed okresem chyba mogą występować takie bóle.
Weronik@29
Tez tak miewamJa bym testowała ale to będzie 23 dc nie wiem czy nie za wcześnie? @w piątek po weekendzie jeżeli w tym cyklu zawita. Dziś nie wiem co sobie uroilam ale wymyslilam, że zrobię sobie test. Wzięłam 20 o czym zorientowałam się po fakcie. Pobrałam mocz do kubueczka a w moczu był sluz pierwszy raz coś takiego zobaczyłam, nie wiem co to znaczy
Ostatnia edycja:
Ja mam takie od dłuższego czasu.Ma któraś z was czasami przed okresem ból,takie jakby rwanie jajnika? Dokładnie ten mnie rwie, z którego była owulacja. Nigdy przed okresem tak nie było. @ wypada tak na oko miedzy jutrem a poniedziałkiem bo to tak +/- jeden dzień. No i nie wiem teraz czy sie martwić. Miałam tam też małą torbiel. Co to może być akurat teraz takie coś...
Ciągną się od owulacji do okresu…
Tyle ze nie są ciegle bóle tylko trwają Np po pół godz i kilka razy na dzień…
L
Lebkuchen_mum
Gość
Z jakiego powodu straty jeśli mogę zapytać. I witaj oczywiście ❤Hej chciałam się przywitać jestem Zosia i mam 35 lat. Mam synka 20 miesięcy. Za nami długa droga bo 3 lata staran i 3 straty ciąży. od następnego cyklu zaczynamy starania.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Oj @ chyba przyjdzie jednak jutro albo dziś w nocy a nie w sobotę. Brzusio boooli przed każdym okresem okropnie się boję, że ten straszny ból znowu wróci. Jak już wspominałam mam endometriozę. Od lipca jestem na diecie przeciwzapalnej i suplementach przeciwzapalnych. Efekty olbrzymie z każdym miesiącem ale...strach jest przed nawrotem tych bóli. Nawet nie da się ich porównać do porodowych. Poród to był pikuś. Bóle przy endo to płonięcie żywcem ☹ Jak uda mi się urodzić 2 bobasa to na pewno idę na zabieg laparoskopii jeszcze przed sprowadzeniem się do Polski bo tu mam refundowane a w pl niestety na nfz iść to porażka a prywatnie koszt ponad 20 tys zł także....ale co z tego jak i tak są nawroty
Problemy immunologiczne. Udana ciąża na dużej ilości leków. Do tego endometrioza która też nie ułatwia.Z jakiego powodu straty jeśli mogę zapytać. I witaj oczywiście ❤
Współczuje…Oj @ chyba przyjdzie jednak jutro albo dziś w nocy a nie w sobotę. Brzusio boooli przed każdym okresem okropnie się boję, że ten straszny ból znowu wróci. Jak już wspominałam mam endometriozę. Od lipca jestem na diecie przeciwzapalnej i suplementach przeciwzapalnych. Efekty olbrzymie z każdym miesiącem ale...strach jest przed nawrotem tych bóli. Nawet nie da się ich porównać do porodowych. Poród to był pikuś. Bóle przy endo to płonięcie żywcem ☹ Jak uda mi się urodzić 2 bobasa to na pewno idę na zabieg laparoskopii jeszcze przed sprowadzeniem się do Polski bo tu mam refundowane a w pl niestety na nfz iść to porażka a prywatnie koszt ponad 20 tys zł także....ale co z tego jak i tak są nawroty
Nie jestem w stanie sobie tego nawet wyobrazić…
Ale stres nie sprzyja stanom zapalnym wiec nie stresuj się na zapas…
Pojęcia zielonego nie mam co to jestTez tak miewam
reklama
Nel331
Tak, ja tak mam od jakiegoś czasu, czuje takie ciągniecie i rwanie aż do nogi, nawet na tydzień przed okresem. Ale wszystko ok, nie ma żadnych torbieliMa któraś z was czasami przed okresem ból,takie jakby rwanie jajnika? Dokładnie ten mnie rwie, z którego była owulacja. Nigdy przed okresem tak nie było. @ wypada tak na oko miedzy jutrem a poniedziałkiem bo to tak +/- jeden dzień. No i nie wiem teraz czy sie martwić. Miałam tam też małą torbiel. Co to może być akurat teraz takie coś...
Patrząc na to jakie miałam bole w trakcie okresu do niedawna to już wole to rwanie
Podziel się: