reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Które testują po weekendzie ?
Ja bym testowała ale to będzie 23 dc nie wiem czy nie za wcześnie? @w piątek po weekendzie jeżeli w tym cyklu zawita. Dziś nie wiem co sobie uroilam ale wymyslilam, że zrobię sobie test. Wzięłam 20 o czym zorientowałam się po fakcie. Pobrałam mocz do kubueczka a w moczu był sluz :o pierwszy raz coś takiego zobaczyłam, nie wiem co to znaczy

reklama
Ja bym testowała ale to będzie 23 dc nie wiem czy nie za wcześnie? @w piątek po weekendzie jeżeli w tym cyklu zawita. Dziś nie wiem co sobie uroilam ale wymyslilam, że zrobię sobie test. Wzięłam 20 o czym zorientowałam się po fakcie. Pobrałam mocz do kubueczka a w moczu był sluz :o pierwszy raz coś takiego zobaczyłam, nie wiem co to znaczy
Tez tak miewam 🤔

Ostatnia edycja:
Ma któraś z was czasami przed okresem ból,takie jakby rwanie jajnika? Dokładnie ten mnie rwie, z którego była owulacja. Nigdy przed okresem tak nie było. @ wypada tak na oko miedzy jutrem a poniedziałkiem bo to tak +/- jeden dzień. No i nie wiem teraz czy sie martwić. Miałam tam też małą torbiel. Co to może być 😭 akurat teraz takie coś...
Ja mam takie od dłuższego czasu.
Ciągną się od owulacji do okresu…
Tyle ze nie są ciegle bóle tylko trwają Np po pół godz i kilka razy na dzień…

Oj @ chyba przyjdzie jednak jutro albo dziś w nocy a nie w sobotę. Brzusio boooli 😰 przed każdym okresem okropnie się boję, że ten straszny ból znowu wróci. Jak już wspominałam mam endometriozę. Od lipca jestem na diecie przeciwzapalnej i suplementach przeciwzapalnych. Efekty olbrzymie z każdym miesiącem ale...strach jest przed nawrotem tych bóli. Nawet nie da się ich porównać do porodowych. Poród to był pikuś. Bóle przy endo to płonięcie żywcem ☹ Jak uda mi się urodzić 2 bobasa to na pewno idę na zabieg laparoskopii jeszcze przed sprowadzeniem się do Polski bo tu mam refundowane a w pl niestety na nfz iść to porażka a prywatnie koszt ponad 20 tys zł także....ale co z tego jak i tak są nawroty 😔

Oj @ chyba przyjdzie jednak jutro albo dziś w nocy a nie w sobotę. Brzusio boooli 😰 przed każdym okresem okropnie się boję, że ten straszny ból znowu wróci. Jak już wspominałam mam endometriozę. Od lipca jestem na diecie przeciwzapalnej i suplementach przeciwzapalnych. Efekty olbrzymie z każdym miesiącem ale...strach jest przed nawrotem tych bóli. Nawet nie da się ich porównać do porodowych. Poród to był pikuś. Bóle przy endo to płonięcie żywcem ☹ Jak uda mi się urodzić 2 bobasa to na pewno idę na zabieg laparoskopii jeszcze przed sprowadzeniem się do Polski bo tu mam refundowane a w pl niestety na nfz iść to porażka a prywatnie koszt ponad 20 tys zł także....ale co z tego jak i tak są nawroty 😔
Współczuje…:(
Nie jestem w stanie sobie tego nawet wyobrazić…
Ale stres nie sprzyja stanom zapalnym wiec nie stresuj się na zapas…

reklama
Ma któraś z was czasami przed okresem ból,takie jakby rwanie jajnika? Dokładnie ten mnie rwie, z którego była owulacja. Nigdy przed okresem tak nie było. @ wypada tak na oko miedzy jutrem a poniedziałkiem bo to tak +/- jeden dzień. No i nie wiem teraz czy sie martwić. Miałam tam też małą torbiel. Co to może być 😭 akurat teraz takie coś...
Tak, ja tak mam od jakiegoś czasu, czuje takie ciągniecie i rwanie aż do nogi, nawet na tydzień przed okresem. Ale wszystko ok, nie ma żadnych torbieli:)
Patrząc na to jakie miałam bole w trakcie okresu do niedawna to już wole to rwanie :)

Do góry