Jakieś takie głupie przeczucie, strasznie dni mi się dłużą do tej @Dlaczego nic nie wyjdzie?
Przepraszam jeśli przegapiłam wytłumaczenie - kilka dni byłam out of space i nadrabiam.
reklama
Weronik@29
Fanka BB :)
Przerabialam to w niedziele. Poplakalam sobie i juz było lepiej duzo emocji nas to kosztuje trzeba odreagować to wyczekiwanie na 2 kreskiJakieś takie głupie przeczucie, strasznie dni mi się dłużą do tej @
L
Lebkuchen_mum
Gość
A przestań. Kochana życie może cię miło zqskoczyć ❤ pocieszę jedynie tym, że mi też mega dłuży się do @ żebt w końcu zacząć nasz 1 cykl starań. Wiec zanim owulacja bedzie to ponad 2 tygodnie a gdzie tam do jakiegos testowania po drodze jeszcze te problemy z pęcherzem...afty mam jeszcze gorsze niż wczoraj na tych dziąsłachJakieś takie głupie przeczucie, strasznie dni mi się dłużą do tej @
Ogólnie mam dziś słaby dzień, mam nadzieję że jednak @ nie przyjdzie, bo kolejny dzień coś mnie ciągnie i szczypie w lewym jajniku. Dziękuję mam nadzieję że jednak życie mnie zaskoczyA przestań. Kochana życie może cię miło zqskoczyć ❤ pocieszę jedynie tym, że mi też mega dłuży się do @ żebt w końcu zacząć nasz 1 cykl starań. Wiec zanim owulacja bedzie to ponad 2 tygodnie a gdzie tam do jakiegos testowania po drodze jeszcze te problemy z pęcherzem...afty mam jeszcze gorsze niż wczoraj na tych dziąsłach
L
Lebkuchen_mum
Gość
ostatnio cos wiekszosc z nas ma gorsze dni, chyba to ta jesien tak dzialaOgólnie mam dziś słaby dzień, mam nadzieję że jednak @ nie przyjdzie, bo kolejny dzień coś mnie ciągnie i szczypie w lewym jajniku. Dziękuję mam nadzieję że jednak życie mnie zaskoczy
Magdalena..
Zaciekawiona BB
Ja w zeszłym miałam 5.92 i lekarz na początku wątpił ale po usg okazało się że była@Lebkuchen_mum w końcu w zeszłym cyklu miałam 6,92 i w sumie nie wiem czy była owulacja czy nie
L
Lebkuchen_mum
Gość
To przy takim daje sie progesteron wtedy jesli owulacja wystepuje bo to jest juz niedomoga lutealnaJa w zeszłym miałam 5.92 i lekarz na początku wątpił ale po usg okazało się że była
ja na bank bym to podciągnęła podciągnęła jako objaw ciążyTo ja się pochwalę że żołądek mnie boli damy radę dziewczyny, kto jak nie my
reklama
Dzień dobry. Jak obiecałam tak wrzucam zdjęcia dzisiejszych testów. Zrobiłam celowo 2 inne (pepino kasetkowy i evidence 10). Nie jest to może super ciemna kreska, ale widoczna gołym okiem. A ja dalej nie wierze czy to sie dzieje naprawdę...
P.s. mąż jeszcze nic nie wie, chociaż wczoraj pytał kiedy się dowiemy
P.s. mąż jeszcze nic nie wie, chociaż wczoraj pytał kiedy się dowiemy
Załączniki
Podziel się: