Już sama niewiem. Poprzedni cykl po odstawieniu anty trwał 32 dni. Dzisiaj 29dc i 11dpoNa tym pierwszym ładna i widoczna. Gratuluję. przed @ jesteś ?
reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
GratulacjeDzień dobry. Jak obiecałam tak wrzucam zdjęcia dzisiejszych testów. Zrobiłam celowo 2 inne (pepino kasetkowy i evidence 10). Nie jest to może super ciemna kreska, ale widoczna gołym okiem. A ja dalej nie wierze czy to sie dzieje naprawdę...
P.s. mąż jeszcze nic nie wie, chociaż wczoraj pytał kiedy się dowiemy
Blondi_87
Fanka BB :)
GratulacjeDzień dobry. Jak obiecałam tak wrzucam zdjęcia dzisiejszych testów. Zrobiłam celowo 2 inne (pepino kasetkowy i evidence 10). Nie jest to może super ciemna kreska, ale widoczna gołym okiem. A ja dalej nie wierze czy to sie dzieje naprawdę...
L
Lebkuchen_mum
Gość
@Maarimbaa w końcu jakiś bobas gratuluje
Ostatnio edytowane przez moderatora:
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja tez gdyby cos to nie bede miala zamiaru sie rozstawac...nigdy nie wiadomo co moze sie wydarzyc i czy jeszcze sie tu nie wroci (oby nie).Dziewczyny ja czekam na Was ❤❤
Będę was jeszcze podczytywać, bo ciężko się z Wami rozstać
Dzielnie Was wspieram!!!
Bety narazie nie robię bo to za wcześnie i nie chce się dodatkowo stresować. Odłożę to na przyszły tydzień.
Była już tu taka jedna chyba wiemy kto, ktora po kilku stratach byla tak pewna siebie, posadzila nas o zazdrosc ciazy o ile ja tak to zrozumiałam (co jest lekko paradoksalne bo ja np jeszcze staran nie zaczelam i sie zabezpieczamy az do listopadowej @), uciekla a nie wyszlo i zamiast dostac od nas wsparcie i pomoc zostala sama sobie. Oczywiscie aby ci wyszlo ❤❤❤ mowie jedynie z doswiadczenia. Plus fajne kobitki z was i szkoda byloby odejsc
L
Lebkuchen_mum
Gość
A w sprawie tej szyjki dziewczyny prosze powiedzcie mi jak ją badacie? Codziennie wkladam teraz globulke z kwasem mlekowym abym nie miala nawrotu infekcji i bym przy okazji zbadala. Jak to wyczuc? Wydawalo mi sie, że wczoraj znalazłam i jest już nisko (@ za jakies 2 dni) czyli okres lada chwila? Bo jeszcze przedwczoraj jak wkladalam globulke to jej kompletnie czuc nie bylo....o ile to szyjke wczoraj wyczulam
Weronik@29
Gratulacje super wieści ❣Dzień dobry. Jak obiecałam tak wrzucam zdjęcia dzisiejszych testów. Zrobiłam celowo 2 inne (pepino kasetkowy i evidence 10). Nie jest to może super ciemna kreska, ale widoczna gołym okiem. A ja dalej nie wierze czy to sie dzieje naprawdę...
reklama
Weronik@29
Mi sie jak na złość cykl wydłuża i znowu bedzie dupa jak dostane na weekend okres z badaniami na hormony
Podziel się: