reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dzień dobry. Jak obiecałam tak wrzucam zdjęcia dzisiejszych testów. Zrobiłam celowo 2 inne (pepino kasetkowy i evidence 10). Nie jest to może super ciemna kreska, ale widoczna gołym okiem. A ja dalej nie wierze czy to sie dzieje naprawdę...🥰
P.s. mąż jeszcze nic nie wie, chociaż wczoraj pytał kiedy się dowiemy 😇
Gratulacje🥰

Dzień dobry. Jak obiecałam tak wrzucam zdjęcia dzisiejszych testów. Zrobiłam celowo 2 inne (pepino kasetkowy i evidence 10). Nie jest to może super ciemna kreska, ale widoczna gołym okiem. A ja dalej nie wierze czy to sie dzieje naprawdę...🥰
Gratulacje 🙂

Dziewczyny ja czekam na Was 🥰❤❤
Będę was jeszcze podczytywać, bo ciężko się z Wami rozstać 😓
Dzielnie Was wspieram!!!
Bety narazie nie robię bo to za wcześnie i nie chce się dodatkowo stresować. Odłożę to na przyszły tydzień.
Ja tez gdyby cos to nie bede miala zamiaru sie rozstawac...nigdy nie wiadomo co moze sie wydarzyc i czy jeszcze sie tu nie wroci (oby nie).
Była już tu taka jedna chyba wiemy kto, ktora po kilku stratach byla tak pewna siebie, posadzila nas o zazdrosc ciazy o ile ja tak to zrozumiałam (co jest lekko paradoksalne bo ja np jeszcze staran nie zaczelam i sie zabezpieczamy az do listopadowej @), uciekla a nie wyszlo i zamiast dostac od nas wsparcie i pomoc zostala sama sobie. Oczywiscie aby ci wyszlo ❤❤❤ mowie jedynie z doswiadczenia. Plus fajne kobitki z was i szkoda byloby odejsc 😃

A w sprawie tej szyjki dziewczyny prosze powiedzcie mi jak ją badacie? Codziennie wkladam teraz globulke z kwasem mlekowym abym nie miala nawrotu infekcji i bym przy okazji zbadala. Jak to wyczuc? Wydawalo mi sie, że wczoraj znalazłam i jest już nisko (@ za jakies 2 dni) czyli okres lada chwila? Bo jeszcze przedwczoraj jak wkladalam globulke to jej kompletnie czuc nie bylo....o ile to szyjke wczoraj wyczulam 😂😂😂

Gratulacje super wieści 😍😍😍😍

reklama
Do góry