reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Mialam na mysli taką kreske nie wiem moze tylko mi sie słaba wydaje ta kontrolna ale zapewne nie ma to znaczenia w wykryciu ciąży 😅

Załączniki

• 20211104_072852.jpg
    20211104_072852.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 78
reklama
A w sprawie tej szyjki dziewczyny prosze powiedzcie mi jak ją badacie? Codziennie wkladam teraz globulke z kwasem mlekowym abym nie miala nawrotu infekcji i bym przy okazji zbadala. Jak to wyczuc? Wydawalo mi sie, że wczoraj znalazłam i jest już nisko (@ za jakies 2 dni) czyli okres lada chwila? Bo jeszcze przedwczoraj jak wkladalam globulke to jej kompletnie czuc nie bylo....o ile to szyjke wczoraj wyczulam 😂😂😂
Wczoraj próbowałam zbadać. Mam wrażenie że jest długa, nie jest zbyt nisko i jak dotykam czubka to czuje jakby była zamknięta. Musiałam się wspomóż wujkiem google bo na początku nie wiedziałam co znaczy otwarta a co zamknięta 😜

Wczoraj próbowałam zbadać. Mam wrażenie że jest długa, nie jest zbyt nisko i jak dotykam czubka to czuje jakby była zamknięta. Musiałam się wspomóż wujkiem google bo na początku nie wiedziałam co znaczy otwarta a co zamknięta😜
No wlasnie ja nie umiem wyczuc czy otwarta czy zamknieta. Zawsze mi sie wydaje taka sama tylko na innej wysokosci 🤦‍♀️

Bo tam nic nie ma poza kontrolną hehee wczoraj mówiłam że mi sie wydaje że moje te testy kontrolna slabą mają nie taka bordowa jak u innych. O to mi chodzi 🤷🏼‍♀️
Co do testów jak masz możliwość kup sobie np właśnie z pepino. Kosztuje koło 7zl kasetkowy i na żywo ładnie pokazał mi dzisiaj kreskę po 2-3 minutach. Evidence zresztą też jak widać 🙂 pepino kupiłam w kauflandziem ale widziałam też w auchanie, a paskowy chyba 3.50zł

Co do testów jak masz możliwość kup sobie np właśnie z pepino. Kosztuje koło 7zl kasetkowy i na żywo ładnie pokazał mi dzisiaj kreskę po 2-3 minutach. Evidence zresztą też jak widać 🙂 pepino kupiłam w kauflandziem ale widziałam też w auchanie, a paskowy chyba 3.50zł
W Niemczech niestety ich nie ma 😒😒 sa te w Rossmann jak już albo aptekowe za min. 8 euro. Jednak wątpię żeby tyle testów co ja juz zrobiłam nic nie wyczuło 😅tez czułość 10. Raczej nie mam tyle szczęścia w tym miesiącu co ty 😉ale to nic teraz tylko niech sie zjawi ta zmora

Dzień dobry. Jak obiecałam tak wrzucam zdjęcia dzisiejszych testów. Zrobiłam celowo 2 inne (pepino kasetkowy i evidence 10). Nie jest to może super ciemna kreska, ale widoczna gołym okiem. A ja dalej nie wierze czy to sie dzieje naprawdę...🥰
P.s. mąż jeszcze nic nie wie, chociaż wczoraj pytał kiedy się dowiemy 😇
Gratulacje 😘
Trzymam kciuki żeby wszystko było jak należy:)

reklama
Do góry