reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Mialam na mysli taką kreske nie wiem moze tylko mi sie słaba wydaje ta kontrolna ale zapewne nie ma to znaczenia w wykryciu ciąży 😅

Załączniki

• 20211104_072852.jpg
    20211104_072852.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 73
reklama
A w sprawie tej szyjki dziewczyny prosze powiedzcie mi jak ją badacie? Codziennie wkladam teraz globulke z kwasem mlekowym abym nie miala nawrotu infekcji i bym przy okazji zbadala. Jak to wyczuc? Wydawalo mi sie, że wczoraj znalazłam i jest już nisko (@ za jakies 2 dni) czyli okres lada chwila? Bo jeszcze przedwczoraj jak wkladalam globulke to jej kompletnie czuc nie bylo....o ile to szyjke wczoraj wyczulam 😂😂😂
Wczoraj próbowałam zbadać. Mam wrażenie że jest długa, nie jest zbyt nisko i jak dotykam czubka to czuje jakby była zamknięta. Musiałam się wspomóż wujkiem google bo na początku nie wiedziałam co znaczy otwarta a co zamknięta 😜

Wczoraj próbowałam zbadać. Mam wrażenie że jest długa, nie jest zbyt nisko i jak dotykam czubka to czuje jakby była zamknięta. Musiałam się wspomóż wujkiem google bo na początku nie wiedziałam co znaczy otwarta a co zamknięta😜
No wlasnie ja nie umiem wyczuc czy otwarta czy zamknieta. Zawsze mi sie wydaje taka sama tylko na innej wysokosci 🤦‍♀️

Bo tam nic nie ma poza kontrolną hehee wczoraj mówiłam że mi sie wydaje że moje te testy kontrolna slabą mają nie taka bordowa jak u innych. O to mi chodzi 🤷🏼‍♀️
Co do testów jak masz możliwość kup sobie np właśnie z pepino. Kosztuje koło 7zl kasetkowy i na żywo ładnie pokazał mi dzisiaj kreskę po 2-3 minutach. Evidence zresztą też jak widać 🙂 pepino kupiłam w kauflandziem ale widziałam też w auchanie, a paskowy chyba 3.50zł

Co do testów jak masz możliwość kup sobie np właśnie z pepino. Kosztuje koło 7zl kasetkowy i na żywo ładnie pokazał mi dzisiaj kreskę po 2-3 minutach. Evidence zresztą też jak widać 🙂 pepino kupiłam w kauflandziem ale widziałam też w auchanie, a paskowy chyba 3.50zł
W Niemczech niestety ich nie ma 😒😒 sa te w Rossmann jak już albo aptekowe za min. 8 euro. Jednak wątpię żeby tyle testów co ja juz zrobiłam nic nie wyczuło 😅tez czułość 10. Raczej nie mam tyle szczęścia w tym miesiącu co ty 😉ale to nic teraz tylko niech sie zjawi ta zmora

Dzień dobry. Jak obiecałam tak wrzucam zdjęcia dzisiejszych testów. Zrobiłam celowo 2 inne (pepino kasetkowy i evidence 10). Nie jest to może super ciemna kreska, ale widoczna gołym okiem. A ja dalej nie wierze czy to sie dzieje naprawdę...🥰
P.s. mąż jeszcze nic nie wie, chociaż wczoraj pytał kiedy się dowiemy 😇
Gratulacje 😘
Trzymam kciuki żeby wszystko było jak należy:)

reklama
Do góry