reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Powiem wam dziewczyny taki sajgon mam w pracy i duże zmiany. Dla mnie niestety na gorsze😫 chyba się załamię jak się nie uda... oczywiście zawsze mogę zmienić pracę, ale zmienię i zajdę, a potem zus sie przyczepi do mnie, że wyłudziłam zasiłek czy coś. Wybaczcie ale musiałam się wygadać, bo w środku mnie roznosi dosłownie. Narazie czekam do 2.11 żeby zobaczyć jaki progesteron wyjdzie.

Powiem wam dziewczyny taki sajgon mam w pracy i duże zmiany. Dla mnie niestety na gorsze😫 chyba się załamię jak się nie uda... oczywiście zawsze mogę zmienić pracę, ale zmienię i zajdę, a potem zus sie przyczepi do mnie, że wyłudziłam zasiłek czy coś. Wybaczcie ale musiałam się wygadać, bo w środku mnie roznosi dosłownie. Narazie czekam do 2.11 żeby zobaczyć jaki progesteron wyjdzie.
Myślę że stres związany z sytuacją w pracy z kolei może nie sprzyjać zachodzeniu... Ja też zaryzykowałam i złożyłam wypowiedzenie w piątek ☺️ liczę że zmiana pracy pomoże a jak uda się szybciej to tym bardziej byłabym szczęśliwa ☺️

Nie chce spamować na obu Staraczkach, ale kilka z Was w ogóle do tamtej grupy nie zagląda. Mam wynik bety 91,91 mIU/ml 😍 4 tydz. wychodzi. Sprawdzę przyrost za 48 h. I życzę Wam II kreseczek nim stad ucieknę, ale będę Was na pewno podczytywac! I czekać w lipcowych mamusiach na któraś z Was 😃😘
Oj chciałabym dołączyć do ciebie 😍🙈

Oj chciałabym dołączyć do ciebie 😍🙈
Jak każda z nas 🥰

Co do poprzedniego mojego postu, wiem że stres nie sprzyja zachodzeniu w ciążę. Pracuje już prawie 2 lata w obecnej pracy. Po roku dostałam inne, dla mnie super stanowisko, samodzielne. Szkoliłam już 3 osoby, z czego 2 odeszły z pracy, a jedna się zastanawia czy zostanie w ogóle. I wiem że dobrze wykonuje swoje obowiązki, bo co jakiś czas dostaje dobre słowo od samego dyrektora. A teraz ktoś inny chce mi ,,siłą" odebrać moje stanowisko. Nie zamierzam przyzwalać na to, ale też nie chce wszczynać awantur. Dlatego dla mnie w tym momencie ciąża byłaby wybawieniem. Każdy patrzy na siebie i jak komuś wejść w życie z buta. W mojej pracy zawiść i dokopanie drugiej osobie jest normą. Dopóki mnie to nie dotyczyło to było ok, ale w obecnej sytuacji już nie jest fajnie 😉
Także trzymam za siebie kciuki😅
Za was też oczywiście ❤❤

Kurcze dziewczyny brzuch mam wywalony jak w 4 msc ciąży hehheeh 🙈nawet jak leżę to taki napięty jest. Uczucie mokra w środku. Cycki jak zwykle bolesne . Chyba oszaleje 🙈

Nie chce spamować na obu Staraczkach, ale kilka z Was w ogóle do tamtej grupy nie zagląda. Mam wynik bety 91,91 mIU/ml 😍 4 tydz. wychodzi. Sprawdzę przyrost za 48 h. I życzę Wam II kreseczek nim stad ucieknę, ale będę Was na pewno podczytywac! I czekać w lipcowych mamusiach na któraś z Was 😃😘
Gratulacje 😊

reklama
Do góry