A który to dziś dzień cyklu?No i ciekawość wygrała test zrobiony ale biały jak śnieżek. Gdybym nie miała tego zapasu 20 testów napewno bym nie robiła no ale cóż
Brzuch ciągle wydęty a nic takiego nie jadłam co by mogło być powodem. No nic trzeba czekać
reklama
Nel331
Fanka BB :)
Mam to samo.. staram się nie przejmować atmosfera w pracy i tym co się tam dzieje tylko na życiu poza pracą i zajściu w końcu.Gratulacje
Trzymam kciuki żeby to było to
W punkt! No właśnie też biorę pod uwagę, że w nowej pracy gdybym zaszła to nie przedłużą umowy na bank. A teraz będę podpisywać swoją 4 umowę już na czas nieokreślony, więc zawsze to jakieś zabezpieczenie. Jeszcze troszkę poczekam, zobaczę jak sprawy ostatecznie się potoczą i wtedy będę się martwić co dalej. Narazie w pracy staram się zachować spokój, robię swoje i czekam do terminu @.
U mnie tez był okres nerwowy i jedynym lekarstwem dla mnie była zmiana podejścia..
Teraz moim priorytetem jest zajście i stabilność wiec zaczęłam podchodzić do pracy w ten sposób ze nastawilamsie ze chodzę tam żeby zarabiać…
Robię co mam zrobic wychodze i nie myśle o niej w domu…
Jak mi się uda to pozniej zmienię…
Ide, robię swoje zamykam za sobą drzwi i mam swoje życie.
Weronik@29
22dc przy 28dc wiem wiem za wczesnie na testowanie no ale to nicA który to dziś dzień cyklu?
U mnie też niestety test bielutki
No i ciekawość wygrała [emoji85] test zrobiony ale biały jak śnieżek. Gdybym nie miała tego zapasu 20 testów napewno bym nie robiła no ale cóż [emoji28][emoji28][emoji28]
Brzuch ciągle wydęty a nic takiego nie jadłam co by mogło być powodem. No nic trzeba czekać [emoji850][emoji2962]
Weronik@29
No to czekamy razem
Madzia86G
Mam pytanko dla tych które wiedzą że już są i miały te bóle brzucha przypominające menstruacyjne... Ile trwają te bóle ?
U mnie te bóle trwały jakoś do 8 tygodnia ciąży
Mam pytanko dla tych które wiedzą że już są i miały te bóle brzucha przypominające menstruacyjne... Ile trwają te bóle ?
Też się martwiłam tymi bólami brzucha ale to jest normalne. Wszystko się rozciąga
reklama
olka11135
Ja bym powiedziała, że całą ciążę
Podziel się: