G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 tyg temu byłam u lekarza i miałam 7 mm, to chyba mało przed owu, a test pozytywny, ile miałaś mm?
Myślę że stres związany z sytuacją w pracy z kolei może nie sprzyjać zachodzeniu... Ja też zaryzykowałam i złożyłam wypowiedzenie w piątek liczę że zmiana pracy pomoże a jak uda się szybciej to tym bardziej byłabym szczęśliwaPowiem wam dziewczyny taki sajgon mam w pracy i duże zmiany. Dla mnie niestety na gorsze chyba się załamię jak się nie uda... oczywiście zawsze mogę zmienić pracę, ale zmienię i zajdę, a potem zus sie przyczepi do mnie, że wyłudziłam zasiłek czy coś. Wybaczcie ale musiałam się wygadać, bo w środku mnie roznosi dosłownie. Narazie czekam do 2.11 żeby zobaczyć jaki progesteron wyjdzie.
Oj chciałabym dołączyć do ciebieNie chce spamować na obu Staraczkach, ale kilka z Was w ogóle do tamtej grupy nie zagląda. Mam wynik bety 91,91 mIU/ml 4 tydz. wychodzi. Sprawdzę przyrost za 48 h. I życzę Wam II kreseczek nim stad ucieknę, ale będę Was na pewno podczytywac! I czekać w lipcowych mamusiach na któraś z Was
Jak każda z nasOj chciałabym dołączyć do ciebie
GratulacjeNie chce spamować na obu Staraczkach, ale kilka z Was w ogóle do tamtej grupy nie zagląda. Mam wynik bety 91,91 mIU/ml 4 tydz. wychodzi. Sprawdzę przyrost za 48 h. I życzę Wam II kreseczek nim stad ucieknę, ale będę Was na pewno podczytywac! I czekać w lipcowych mamusiach na któraś z Was
Kiedy testujesz?Kurcze dziewczyny brzuch mam wywalony jak w 4 msc ciąży hehheeh nawet jak leżę to taki napięty jest. Uczucie mokra w środku. Cycki jak zwykle bolesne . Chyba oszaleje