reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Powiem wam dziewczyny taki sajgon mam w pracy i duże zmiany. Dla mnie niestety na gorsze😫 chyba się załamię jak się nie uda... oczywiście zawsze mogę zmienić pracę, ale zmienię i zajdę, a potem zus sie przyczepi do mnie, że wyłudziłam zasiłek czy coś. Wybaczcie ale musiałam się wygadać, bo w środku mnie roznosi dosłownie. Narazie czekam do 2.11 żeby zobaczyć jaki progesteron wyjdzie.

Powiem wam dziewczyny taki sajgon mam w pracy i duże zmiany. Dla mnie niestety na gorsze😫 chyba się załamię jak się nie uda... oczywiście zawsze mogę zmienić pracę, ale zmienię i zajdę, a potem zus sie przyczepi do mnie, że wyłudziłam zasiłek czy coś. Wybaczcie ale musiałam się wygadać, bo w środku mnie roznosi dosłownie. Narazie czekam do 2.11 żeby zobaczyć jaki progesteron wyjdzie.
Myślę że stres związany z sytuacją w pracy z kolei może nie sprzyjać zachodzeniu... Ja też zaryzykowałam i złożyłam wypowiedzenie w piątek ☺️ liczę że zmiana pracy pomoże a jak uda się szybciej to tym bardziej byłabym szczęśliwa ☺️

Nie chce spamować na obu Staraczkach, ale kilka z Was w ogóle do tamtej grupy nie zagląda. Mam wynik bety 91,91 mIU/ml 😍 4 tydz. wychodzi. Sprawdzę przyrost za 48 h. I życzę Wam II kreseczek nim stad ucieknę, ale będę Was na pewno podczytywac! I czekać w lipcowych mamusiach na któraś z Was 😃😘
Oj chciałabym dołączyć do ciebie 😍🙈

Oj chciałabym dołączyć do ciebie 😍🙈
Jak każda z nas 🥰

Co do poprzedniego mojego postu, wiem że stres nie sprzyja zachodzeniu w ciążę. Pracuje już prawie 2 lata w obecnej pracy. Po roku dostałam inne, dla mnie super stanowisko, samodzielne. Szkoliłam już 3 osoby, z czego 2 odeszły z pracy, a jedna się zastanawia czy zostanie w ogóle. I wiem że dobrze wykonuje swoje obowiązki, bo co jakiś czas dostaje dobre słowo od samego dyrektora. A teraz ktoś inny chce mi ,,siłą" odebrać moje stanowisko. Nie zamierzam przyzwalać na to, ale też nie chce wszczynać awantur. Dlatego dla mnie w tym momencie ciąża byłaby wybawieniem. Każdy patrzy na siebie i jak komuś wejść w życie z buta. W mojej pracy zawiść i dokopanie drugiej osobie jest normą. Dopóki mnie to nie dotyczyło to było ok, ale w obecnej sytuacji już nie jest fajnie 😉
Także trzymam za siebie kciuki😅
Za was też oczywiście ❤❤

Kurcze dziewczyny brzuch mam wywalony jak w 4 msc ciąży hehheeh 🙈nawet jak leżę to taki napięty jest. Uczucie mokra w środku. Cycki jak zwykle bolesne . Chyba oszaleje 🙈

Nie chce spamować na obu Staraczkach, ale kilka z Was w ogóle do tamtej grupy nie zagląda. Mam wynik bety 91,91 mIU/ml 😍 4 tydz. wychodzi. Sprawdzę przyrost za 48 h. I życzę Wam II kreseczek nim stad ucieknę, ale będę Was na pewno podczytywac! I czekać w lipcowych mamusiach na któraś z Was 😃😘
Gratulacje 😊

reklama
Do góry