Jula19
Fanka BB :)
ja mam dawke 500 na noc ciekawe czy ona w ogóle mi coś daje...bo jedyne co zauważyłam to wypadające włosy;/I jak się czujesz ze zwiększona dawką?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam dawke 500 na noc ciekawe czy ona w ogóle mi coś daje...bo jedyne co zauważyłam to wypadające włosy;/I jak się czujesz ze zwiększona dawką?
No właśnie ja dziś zaczelam brac metformine 850 pół tabletki rano I pół wieczorem. Oczekiwałam efektów ubocznych od razu ale jak narazie nic się nie dzieje oby mnie oszczędziłoja mam dawke 500 na noc ciekawe czy ona w ogóle mi coś daje...bo jedyne co zauważyłam to wypadające włosy;/
Podobno 500 to nawet organizm nie odczuwa tak czytalam ostatnio. Sadze ze zdecydowanie jest mała.ja mam dawke 500 na noc ciekawe czy ona w ogóle mi coś daje...bo jedyne co zauważyłam to wypadające włosy;/
Ja narazie bralam xr 2x500 na noc i nic mi sie nie dzieje. Moze lekko sie poce. Zobaczymy jak teraz bedzie jak doloze tabletke. Po tej zwyklej nie xr był dramat. Nie chce wspominac nawetNo właśnie ja dziś zaczelam brac metformine 850 pół tabletki rano I pół wieczorem. Oczekiwałam efektów ubocznych od razu ale jak narazie nic się nie dzieje oby mnie oszczędziło
Ja mam zwykłąJa narazie bralam xr 2x500 na noc i nic mi sie nie dzieje. Moze lekko sie poce. Zobaczymy jak teraz bedzie jak doloze tabletke. Po tej zwyklej nie xr był dramat. Nie chce wspominac nawet
muszę się zebrać w sobie i kiedy zadzwonic do endokrynologaPodobno 500 to nawet organizm nie odczuwa tak czytalam ostatnio. Sadze ze zdecydowanie jest mała.
A masz IO?muszę się zebrać w sobie i kiedy zadzwonic do endokrynologa
I dobrze sie czujesz? Ja bralam 5 dni i nie dalam rady dluzej. Cos strasznego. Ale kazdy inaczej tez tolerujeJa mam zwykłą
Narazie jestem po pierwszej tabletce rano i nie dzieje się nic. Nie wiem czy już powinnam coś poczuć ale jak narazie jest superI dobrze sie czujesz? Ja bralam 5 dni i nie dalam rady dluzej. Cos strasznego. Ale kazdy inaczej tez toleruje
homa mam prawidłowy tak mi powiedział endo. Za to mam hiperinsulinemie. Bo glukoza i inslina na czczo w normie. I dal mi 500 żeby nie doprowadzić do spadku glukozy bo jest niska.A masz IO?