reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja jutro 10 dni po owulacji. Jako, że się staraliśmy a miałam przedwczoraj krwawienie to zatestuję jutro i w poniedziałek w razie czego bo wiadomo, że życie lubi robić na przekór a w tym wypadku wolałabym jednak z ciążą zaczekać. Owulacja była z prawego gdzie jest ta torbiel wiec mogla oslabic komorke dlatego ten progesteron jest nizszy niz miewam zwykle ale endometrium z dzis 12.6
Spodziewam się bieli a przyajmniej na nią na pewno liczę 😂😂😂 tym razem się nie zasmucę 😅
ja wczoraj miałam endo 16 mm nie wiem czy to dobrze czy nie bo nie monitorowalam tego wcześniej...

reklama
A co twój lekarz na to? Bo norma jest do 15 mm. Za grube endometrium też jest nie odpowiednie tak jak i za cienkie.
No właśnie zapytał mnie czy mam bardzo obfite miesiączki. A ja mówię że nie takie normalne. Czasem zdarzył się miesiąc że jeden dzień Troche więcej było.
No to on na to że spokojnie mam czekać na zatrzymanie miesiączki i na razie nic nie będzie więcej mówić...

A co twój lekarz na to? Bo norma jest do 15 mm. Za grube endometrium też jest nie odpowiednie tak jak i za cienkie.
niby TP 16 mm to tak mógł w przybliżeniu określić sobie myślę że na 1 mm w ta w tą trzeba wziąć poprawkę... nie wiem może się mylę że tak sobie to teraz tlumacze... Mam nadzieję że to nie będzie kolejny problem u mnie...

niby TP 16 mm to tak mógł w przybliżeniu określić sobie myślę że na 1 mm w ta w tą trzeba wziąć poprawkę... nie wiem może się mylę że tak sobie to teraz tlumacze... Mam nadzieję że to nie będzie kolejny problem u mnie...
Mysle ze warto to skontrolowac w kolejnum cyklu tez (o ile bedzie kolejny) bo może małe nic a może też tutaj jest mały opór bo niekoniecznie wiecej znaczy lepiej

Mysle ze warto to skontrolowac w kolejnum cyklu tez (o ile bedzie kolejny) bo może małe nic a może też tutaj jest mały opór bo niekoniecznie wiecej znaczy lepiej

No bede musiała znowu sie umówić na monitoring. W Poprzednim cyklu nie zapytałam o to więc nie wiem czy to jednorazowa anomalia czy tak mam...

Dziewczyny długo się nie odzywałam ale synek tak mi się pochorował, że wisiało nad nami widmo szpitala. 😒 Jedyne co uratowało go przed odwodnieniem to najprawdopodobniej KP. Więc ten cykl pisze na straty bo ilość karmień wzrosła na maska. Na dodatek miałam tak chora sytuację w pracy, że musiałam dać wypowiedzenie. Nie dałoby się tam dalej żyć w braku jakiegokolwiek zrozumienia i empatii w stosunku do sytuacji. Więc u nas starania zostaną zawieszone do czasu stabilizacji życia. 🤦🏼‍♀️ Najgorsze jest to, że dałam wypowiedzenie a nie zweryfikowałam aktualnego cyklu. Niby prawo chroni w tej sytuacji kobiety w ciąży ale i tak się boję. O ile przez ostatnich kilka miesięcy nie chciałam doświadczyć @ o tyle w tym jednak nie liczę na pozytywny wynik testu. Nie wyobrażam sobie kolejnej rozwowy z osobą z jaką musiałam pracować przez ostatni czas

Dziewczyny długo się nie odzywałam ale synek tak mi się pochorował, że wisiało nad nami widmo szpitala. 😒 Jedyne co uratowało go przed odwodnieniem to najprawdopodobniej KP. Więc ten cykl pisze na straty bo ilość karmień wzrosła na maska. Na dodatek miałam tak chora sytuację w pracy, że musiałam dać wypowiedzenie. Nie dałoby się tam dalej żyć w braku jakiegokolwiek zrozumienia i empatii w stosunku do sytuacji. Więc u nas starania zostaną zawieszone do czasu stabilizacji życia. 🤦🏼‍♀️ Najgorsze jest to, że dałam wypowiedzenie a nie zweryfikowałam aktualnego cyklu. Niby prawo chroni w tej sytuacji kobiety w ciąży ale i tak się boję. O ile przez ostatnich kilka miesięcy nie chciałam doświadczyć @ o tyle w tym jednak nie liczę na pozytywny wynik testu. Nie wyobrażam sobie kolejnej rozwowy z osobą z jaką musiałam pracować przez ostatni czas
Ja też liczę aby w tym cyklu doczekać @

reklama
Do góry