reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja jutro 10 dni po owulacji. Jako, że się staraliśmy a miałam przedwczoraj krwawienie to zatestuję jutro i w poniedziałek w razie czego bo wiadomo, że życie lubi robić na przekór a w tym wypadku wolałabym jednak z ciążą zaczekać. Owulacja była z prawego gdzie jest ta torbiel wiec mogla oslabic komorke dlatego ten progesteron jest nizszy niz miewam zwykle ale endometrium z dzis 12.6
Spodziewam się bieli a przyajmniej na nią na pewno liczę 😂😂😂 tym razem się nie zasmucę 😅
ja wczoraj miałam endo 16 mm nie wiem czy to dobrze czy nie bo nie monitorowalam tego wcześniej...

reklama
A co twój lekarz na to? Bo norma jest do 15 mm. Za grube endometrium też jest nie odpowiednie tak jak i za cienkie.
No właśnie zapytał mnie czy mam bardzo obfite miesiączki. A ja mówię że nie takie normalne. Czasem zdarzył się miesiąc że jeden dzień Troche więcej było.
No to on na to że spokojnie mam czekać na zatrzymanie miesiączki i na razie nic nie będzie więcej mówić...

A co twój lekarz na to? Bo norma jest do 15 mm. Za grube endometrium też jest nie odpowiednie tak jak i za cienkie.
niby TP 16 mm to tak mógł w przybliżeniu określić sobie myślę że na 1 mm w ta w tą trzeba wziąć poprawkę... nie wiem może się mylę że tak sobie to teraz tlumacze... Mam nadzieję że to nie będzie kolejny problem u mnie...

niby TP 16 mm to tak mógł w przybliżeniu określić sobie myślę że na 1 mm w ta w tą trzeba wziąć poprawkę... nie wiem może się mylę że tak sobie to teraz tlumacze... Mam nadzieję że to nie będzie kolejny problem u mnie...
Mysle ze warto to skontrolowac w kolejnum cyklu tez (o ile bedzie kolejny) bo może małe nic a może też tutaj jest mały opór bo niekoniecznie wiecej znaczy lepiej

Mysle ze warto to skontrolowac w kolejnum cyklu tez (o ile bedzie kolejny) bo może małe nic a może też tutaj jest mały opór bo niekoniecznie wiecej znaczy lepiej

No bede musiała znowu sie umówić na monitoring. W Poprzednim cyklu nie zapytałam o to więc nie wiem czy to jednorazowa anomalia czy tak mam...

Dziewczyny długo się nie odzywałam ale synek tak mi się pochorował, że wisiało nad nami widmo szpitala. 😒 Jedyne co uratowało go przed odwodnieniem to najprawdopodobniej KP. Więc ten cykl pisze na straty bo ilość karmień wzrosła na maska. Na dodatek miałam tak chora sytuację w pracy, że musiałam dać wypowiedzenie. Nie dałoby się tam dalej żyć w braku jakiegokolwiek zrozumienia i empatii w stosunku do sytuacji. Więc u nas starania zostaną zawieszone do czasu stabilizacji życia. 🤦🏼‍♀️ Najgorsze jest to, że dałam wypowiedzenie a nie zweryfikowałam aktualnego cyklu. Niby prawo chroni w tej sytuacji kobiety w ciąży ale i tak się boję. O ile przez ostatnich kilka miesięcy nie chciałam doświadczyć @ o tyle w tym jednak nie liczę na pozytywny wynik testu. Nie wyobrażam sobie kolejnej rozwowy z osobą z jaką musiałam pracować przez ostatni czas

Dziewczyny długo się nie odzywałam ale synek tak mi się pochorował, że wisiało nad nami widmo szpitala. 😒 Jedyne co uratowało go przed odwodnieniem to najprawdopodobniej KP. Więc ten cykl pisze na straty bo ilość karmień wzrosła na maska. Na dodatek miałam tak chora sytuację w pracy, że musiałam dać wypowiedzenie. Nie dałoby się tam dalej żyć w braku jakiegokolwiek zrozumienia i empatii w stosunku do sytuacji. Więc u nas starania zostaną zawieszone do czasu stabilizacji życia. 🤦🏼‍♀️ Najgorsze jest to, że dałam wypowiedzenie a nie zweryfikowałam aktualnego cyklu. Niby prawo chroni w tej sytuacji kobiety w ciąży ale i tak się boję. O ile przez ostatnich kilka miesięcy nie chciałam doświadczyć @ o tyle w tym jednak nie liczę na pozytywny wynik testu. Nie wyobrażam sobie kolejnej rozwowy z osobą z jaką musiałam pracować przez ostatni czas
Ja też liczę aby w tym cyklu doczekać @

reklama
Do góry