reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

homa mam prawidłowy tak mi powiedział endo. Za to mam hiperinsulinemie. Bo glukoza i inslina na czczo w normie. I dal mi 500 żeby nie doprowadzić do spadku glukozy bo jest niska.
No ja wlasnie tez Homa mam w normie I tez jest to działanie prewencyjne plus pomóc w schudnięciu 🙊

reklama
Narazie jestem po pierwszej tabletce rano i nie dzieje się nic. Nie wiem czy już powinnam coś poczuć ale jak narazie jest super 🙊
Aaa no to moglas jeszcze nie poczuc 🙈
Ja po 1 jakos po 3h zaczynalam czuc lekkie mdlosci ale jak weszlam na 2 tabletki to sie sajgon zaczął jak nie wiem. 2 razy podchodziłam do brania od nowa ale znowu to samo było. Może ci nic nie bedzie ale to dopiero na dniach zobaczysz.

No u mnie właśnie schudnięcie przy 41 kg nie jest wskazane. I teraz jem 5 posiłków a waga w miejscu.
Ja tez jem 5 posilkow plus mam nadwyżkę kaloryczną. Waga nawet nie drgnie niestety. 44.5 kg stoi w miejscu. Na moj wzrost to niedowaga. W szpitaly jak z covidem pojechalam od razu pytanie czy sie odchudzam i ze z taka waga to do ciazy nie bardzo ...

Ja tez jem 5 posilkow plus mam nadwyżkę kaloryczną. Waga nawet nie drgnie niestety. 44.5 kg stoi w miejscu. Na moj wzrost to niedowaga. W szpitaly jak z covidem pojechalam od razu pytanie czy sie odchudzam i ze z taka waga to do ciazy nie bardzo ...
u mnie to samo...ja nie mogę przytyć mimo ze jem wiecej teraz...chyba że to moja głowa mi nie pozwala bo kiedys mialam lek przed jedzeniem i tym ze przytyje i jadlam bardzo mało. Ale te czasu już dawno za mną.

Aaa no to moglas jeszcze nie poczuc 🙈
Ja po 1 jakos po 3h zaczynalam czuc lekkie mdlosci ale jak weszlam na 2 tabletki to sie sajgon zaczął jak nie wiem. 2 razy podchodziłam do brania od nowa ale znowu to samo było. Może ci nic nie bedzie ale to dopiero na dniach zobaczysz.
Minęło 10 godzin i nic 😆 ja na szczęście nie zwiększam dawki wiec moze mnie ominą mnie te efekty uboczne. Przynajmniej taka mam nadzieję 🙏🏼🙏🏼 zobaczę jak do kolacji wezmę kolejną

Minęło 10 godzin i nic 😆 ja na szczęście nie zwiększam dawki wiec moze mnie ominą mnie te efekty uboczne. Przynajmniej taka mam nadzieję 🙏🏼🙏🏼 zobaczę jak do kolacji wezmę kolejną
gdzies czytalam ze nawet jeżeli są jakieś dolegliwości po tych tabletkach to organizm musi się po prostu przyzwyczaić i nie można odstawiać. Tak na jakimś forum wyczytałam.

u mnie to samo...ja nie mogę przytyć mimo ze jem wiecej teraz...chyba że to moja głowa mi nie pozwala bo kiedys mialam lek przed jedzeniem i tym ze przytyje i jadlam bardzo mało. Ale te czasu już dawno za mną.
Ja mialam problem z zajadaniem emocji. Kompulsywne objadanie. Teraz od 3 dni nie trzymam sie diety i niestety znowu to robie. Ale od jutra koniec. Mimo to nigdy nie przytyłam (raz prócz ciazy mialam +10 kg na antydepresantach bo byłam taka ulana od wody, napuchlam ale po odstawieniu od razu zeszło). Tak to moge jesc i jesc a nic nie drgnie. Jakos sie tym nie przejmuje w sumie bo mama i siostra sa takie same. Chyba kwestia metabolizmu bo gdyby przeciez waga byla faktycznie jakas krytycznie niska to i miesiaczki by zanikly czy staly sie nieregularne czy cos. Tak mi sie wydaje. Chcialabym mimo wszystko dobić tak do 49 kg bo ciezko ciuchy nawet znalezc i kazdy dookola ciagle pyta czy cos jem...

reklama
gdzies czytalam ze nawet jeżeli są jakieś dolegliwości po tych tabletkach to organizm musi się po prostu przyzwyczaić i nie można odstawiać. Tak na jakimś forum wyczytałam.
Podobno do 2 czy 3 tygodni moga byc skutki uboczne. Ale ja mialam takie ze nie dalam rady. Bol jelit jak skurcze przy porodzie. Biegunka, wymioty, mdlosci nie do ogarniecia, poty i zawroty glowy a zaraz potem covid dodatkowo

Do góry