reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Uff u mnie negatyw 😅
Nie czuję aby miało się to zmienić także ok. W przyszłym cyklu się zabezpieczamy bo nawet jakbym cudem zaszła to chce zrobić najpierw porządek w środku. Tak czy tak operacja mnie nie ominie a czym wcześniej tym będę miała lepszy komfort życia 😊
I 2 sprawa. Mój wie o tym, że po laparoskopi są największe szanse na ciążę a w tym wypadku ciąża dla mnie będzie lekarstwem to od 1 marca nie pali (niby twierdzi że da rade...) i zbada nasienie żeby w razie czego mieć te 3 miesiące na poprawę jeszcze innych aspektów typu dieta itp 😊😇
Ogólnie chciałam iść na drożność ale zrobią mi podczas laparoskopii więc super bo będzie wszystko w jednym 🥰
Kto wie może moje biochemiczne to po prostu ciąże które były na wskutek niedrożności. Generalnie znowu owulacja z prawego jajnika. No i lewy był wczoraj spoko widoczny, nie chowany :) ale martwi mnie fakt, że w ciągu ostatnich 5 miesięcy tylko raz była z niego owulacja...
Przed laparoskopią zrobię amh z ciekawosci jak sie zmieni po operacji

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Uff u mnie negatyw 😅
Nie czuję aby miało się to zmienić także ok. W przyszłym cyklu się zabezpieczamy bo nawet jakbym cudem zaszła to chce zrobić najpierw porządek w środku. Tak czy tak operacja mnie nie ominie a czym wcześniej tym będę miała lepszy komfort życia 😊
I 2 sprawa. Mój wie o tym, że po laparoskopi są największe szanse na ciążę a w tym wypadku ciąża dla mnie będzie lekarstwem to od 1 marca nie pali (niby twierdzi że da rade...) i zbada nasienie żeby w razie czego mieć te 3 miesiące na poprawę jeszcze innych aspektów typu dieta itp 😊😇
Ogólnie chciałam iść na drożność ale zrobią mi podczas laparoskopii więc super bo będzie wszystko w jednym 🥰
Kto wie może moje biochemiczne to po prostu ciąże które były na wskutek niedrożności. Generalnie znowu owulacja z prawego jajnika. No i lewy był wczoraj spoko widoczny, nie chowany :) ale martwi mnie fakt, że w ciągu ostatnich 5 miesięcy tylko raz była z niego owulacja...
Przed laparoskopią zrobię amh z ciekawosci jak sie zmieni po operacji
Widać w twoich postach, że wzięłaś zdrowie w swoje ręce i nie jesteś już tak bardzo w dołku psychicznym! Bardzo się cieszę! Go girl!!! 💪💪💪

Widać w twoich postach, że wzięłaś zdrowie w swoje ręce i nie jesteś już tak bardzo w dołku psychicznym! Bardzo się cieszę! Go girl!!! 💪💪💪
Taaak!!
Mega się cieszę na tą laparoskopię teraz😁 dalej mnie trochę przeraża narkoza i że mogę potem źle się czuć ale po za tym będą same korzyści. To czego się nie mogę doczekać najbardziej to seks bez bólu 🙈 jeszcze takiego nie miałam (na trzeźwo 😂). Postanowiłam też w końcu iść do dentysty bo od jakiś 6 msc czy nawet więcej bolą mnie 2 zęby. Koniec z odwlekaniem spraw!
Idę nawet dziś na obiad do teściowej. Taki normalny obiad z wysokim ładunkiem glikemicznym 😆 dużo mi dał taki odpoczynek od diety też. Od jutra wracam na dobre tory tylko muszę jeszcze w domu skończyć opakowanie moich ulubionych lodów 🙈 dokładnie te ze zdjęcia. Polecam ❤ jestem naładowana pozytywną energią 😁

Załączniki

• topped-salted-caramel-brownie-detail-closed.png
    topped-salted-caramel-brownie-detail-closed.png
    45,6 KB · Wyświetleń: 64
@Lebkuchen_mum A mi z kolei dieta od tygodnia przychodzi łatwo jak nigdy. Mogę głodna przechodzić obok półki ze słodyczami i nie tyka mnie to. I najważniejsze że widzę to na wadze!

reklama
Do góry