reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Uff u mnie negatyw 😅
Nie czuję aby miało się to zmienić także ok. W przyszłym cyklu się zabezpieczamy bo nawet jakbym cudem zaszła to chce zrobić najpierw porządek w środku. Tak czy tak operacja mnie nie ominie a czym wcześniej tym będę miała lepszy komfort życia 😊
I 2 sprawa. Mój wie o tym, że po laparoskopi są największe szanse na ciążę a w tym wypadku ciąża dla mnie będzie lekarstwem to od 1 marca nie pali (niby twierdzi że da rade...) i zbada nasienie żeby w razie czego mieć te 3 miesiące na poprawę jeszcze innych aspektów typu dieta itp 😊😇
Ogólnie chciałam iść na drożność ale zrobią mi podczas laparoskopii więc super bo będzie wszystko w jednym 🥰
Kto wie może moje biochemiczne to po prostu ciąże które były na wskutek niedrożności. Generalnie znowu owulacja z prawego jajnika. No i lewy był wczoraj spoko widoczny, nie chowany :) ale martwi mnie fakt, że w ciągu ostatnich 5 miesięcy tylko raz była z niego owulacja...
Przed laparoskopią zrobię amh z ciekawosci jak sie zmieni po operacji

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Uff u mnie negatyw 😅
Nie czuję aby miało się to zmienić także ok. W przyszłym cyklu się zabezpieczamy bo nawet jakbym cudem zaszła to chce zrobić najpierw porządek w środku. Tak czy tak operacja mnie nie ominie a czym wcześniej tym będę miała lepszy komfort życia 😊
I 2 sprawa. Mój wie o tym, że po laparoskopi są największe szanse na ciążę a w tym wypadku ciąża dla mnie będzie lekarstwem to od 1 marca nie pali (niby twierdzi że da rade...) i zbada nasienie żeby w razie czego mieć te 3 miesiące na poprawę jeszcze innych aspektów typu dieta itp 😊😇
Ogólnie chciałam iść na drożność ale zrobią mi podczas laparoskopii więc super bo będzie wszystko w jednym 🥰
Kto wie może moje biochemiczne to po prostu ciąże które były na wskutek niedrożności. Generalnie znowu owulacja z prawego jajnika. No i lewy był wczoraj spoko widoczny, nie chowany :) ale martwi mnie fakt, że w ciągu ostatnich 5 miesięcy tylko raz była z niego owulacja...
Przed laparoskopią zrobię amh z ciekawosci jak sie zmieni po operacji
Widać w twoich postach, że wzięłaś zdrowie w swoje ręce i nie jesteś już tak bardzo w dołku psychicznym! Bardzo się cieszę! Go girl!!! 💪💪💪

Widać w twoich postach, że wzięłaś zdrowie w swoje ręce i nie jesteś już tak bardzo w dołku psychicznym! Bardzo się cieszę! Go girl!!! 💪💪💪
Taaak!!
Mega się cieszę na tą laparoskopię teraz😁 dalej mnie trochę przeraża narkoza i że mogę potem źle się czuć ale po za tym będą same korzyści. To czego się nie mogę doczekać najbardziej to seks bez bólu 🙈 jeszcze takiego nie miałam (na trzeźwo 😂). Postanowiłam też w końcu iść do dentysty bo od jakiś 6 msc czy nawet więcej bolą mnie 2 zęby. Koniec z odwlekaniem spraw!
Idę nawet dziś na obiad do teściowej. Taki normalny obiad z wysokim ładunkiem glikemicznym 😆 dużo mi dał taki odpoczynek od diety też. Od jutra wracam na dobre tory tylko muszę jeszcze w domu skończyć opakowanie moich ulubionych lodów 🙈 dokładnie te ze zdjęcia. Polecam ❤ jestem naładowana pozytywną energią 😁

Załączniki

• topped-salted-caramel-brownie-detail-closed.png
    topped-salted-caramel-brownie-detail-closed.png
    45,6 KB · Wyświetleń: 59
@Lebkuchen_mum A mi z kolei dieta od tygodnia przychodzi łatwo jak nigdy. Mogę głodna przechodzić obok półki ze słodyczami i nie tyka mnie to. I najważniejsze że widzę to na wadze!

reklama
Do góry