reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Załączniki

• B0BF85CA-EF2B-472F-87CE-937A4615BB19.jpeg
    B0BF85CA-EF2B-472F-87CE-937A4615BB19.jpeg
    103,9 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Operacja 15.04 😊
Torbiel 3cmx2.5cm
Krwi trochę się wchłonęło
Plus mam tyłozgięcie. Raz mi ktoś mówił ale potem nikt nic nie wspominał ale jednak jest. Dlatego też podczas mierzenia szyjki ona jest ciagle wysoko i jakby w bok, nigdy nie jest nisko ani tak jak pisze na internecie. Teraz przynajmniej jest wszystko jasne 😂😂😂
Ślub raczej na pewno do przesuniecia bo mam wczesniej anestezjologa i sie nie wyrobimy z podpisaniem papierow przed slubem 😊 czekam niecierpliwie na operacje. Potem wyjazd do polski, rodzice mi pomoga z małym bo jednak nie bede tak dzwigac mogla pozniej slub i działaky z 2 bobasem juz byc moze od maja, zobaczyny 😃 🙈

Super w takim razie termin nie jakiś odległy.
Też mam tyłozgięcie..

reklama
Ja jutro 10 dni po owulacji. Jako, że się staraliśmy a miałam przedwczoraj krwawienie to zatestuję jutro i w poniedziałek w razie czego bo wiadomo, że życie lubi robić na przekór a w tym wypadku wolałabym jednak z ciążą zaczekać. Owulacja była z prawego gdzie jest ta torbiel wiec mogla oslabic komorke dlatego ten progesteron jest nizszy niz miewam zwykle ale endometrium z dzis 12.6
Spodziewam się bieli a przyajmniej na nią na pewno liczę 😂😂😂 tym razem się nie zasmucę 😅

Do góry