reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Pokaż test. Jak to biochem plus jestes po poronieniu to rób badania. Bo to już nie będzie przypadek. Wiem z doświadczenia.
To zazwyczaj są przypadki - zwyczajnie około połowy ciąż na tak wczesnym etapie nie wypala. Wśród ciąż potwierdzonych (czyli nie tak jak my tu testujemy wesoło jeszcze przed miesiączką) 1/4 się roni. Tak to niestety działa.

A jeśli będzie powtórka z rozrywki tzn krwawienie plus ciąża która sobie w tym wszystkim trwa to najbardziej prawdopodobna przyczyna to moja skaza krwotoczna, niestety.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja czekam w szpitalu na lekarza. W dupie dieta...i tak nic mi nie daje. Ze wszystkim jest tylko gorzej. Na śniadanie baton karmelowy i 2 knopersy. W zapasie biała bułka z jakas szynką. Musze to wszystko przetrawić. Przez ten czas sobie poluzuję. Tak się spinałam, jadłam nawet co do minuty i co z tego jak to wszystko było na nic ....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Operacja 15.04 😊
Torbiel 3cmx2.5cm
Krwi trochę się wchłonęło
Plus mam tyłozgięcie. Raz mi ktoś mówił ale potem nikt nic nie wspominał ale jednak jest. Dlatego też podczas mierzenia szyjki ona jest ciagle wysoko i jakby w bok, nigdy nie jest nisko ani tak jak pisze na internecie. Teraz przynajmniej jest wszystko jasne 😂😂😂
Ślub raczej na pewno do przesuniecia bo mam wczesniej anestezjologa i sie nie wyrobimy z podpisaniem papierow przed slubem 😊 czekam niecierpliwie na operacje. Potem wyjazd do polski, rodzice mi pomoga z małym bo jednak nie bede tak dzwigac mogla pozniej slub i działaky z 2 bobasem juz byc moze od maja, zobaczyny 😃 🙈

Ja od wczoraj mam chwilami skurcze jak na okres, wiec albo mnie już 6 dni wcześniej boli albo 5-6 dni wcześniej dostanę okres.

Operacja 15.04 😊
Torbiel 3cmx2.5cm
Krwi trochę się wchłonęło
Plus mam tyłozgięcie. Raz mi ktoś mówił ale potem nikt nic nie wspominał ale jednak jest. Dlatego też podczas mierzenia szyjki ona jest ciagle wysoko i jakby w bok, nigdy nie jest nisko ani tak jak pisze na internecie. Teraz przynajmniej jest wszystko jasne 😂😂😂
Ślub raczej na pewno do przesuniecia bo mam wczesniej anestezjologa i sie nie wyrobimy z podpisaniem papierow przed slubem 😊 czekam niecierpliwie na operacje. Potem wyjazd do polski, rodzice mi pomoga z małym bo jednak nie bede tak dzwigac mogla pozniej slub i działaky z 2 bobasem juz byc moze od maja, zobaczyny 😃 🙈
Trzymam kciuki i powodzenia ❤️ Powoli do przodu ze wszystkich i w maju się uda ❤️

Trzymam kciuki i powodzenia ❤️ Powoli do przodu ze wszystkich i w maju się uda ❤️
Z tego co liczę, jak @ po laparoskopii przyjdzie punktualnie to idealnie się miniemy z mpim w maju bo ja bede w polsce a on tutaj...ehh takze na bank starania od czerwca. Zawsze mam wszystko jak w zegarku wiec obawiam sie ze mimo laparoskopii i okres przyjdzie punktualnie.

reklama
Z tego co liczę, jak @ po laparoskopii przyjdzie punktualnie to idealnie się miniemy z mpim w maju bo ja bede w polsce a on tutaj...ehh takze na bank starania od czerwca. Zawsze mam wszystko jak w zegarku wiec obawiam sie ze mimo laparoskopii i okres przyjdzie punktualnie.
Mnie po laparo przyszedł punktualnie ale mi zawsze przychodzi punktualnie właśnie.
Jedynie przed laparo modliłam się, żeby przyszedł o 1 wcześniej żebym zdążyła go nie mieć do histero-laparo i przyszedł wcześniej. Także chyba mnie macica slucha. Ale jak proszę o ciąże to już nie słyszy..

Do góry