reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Przynajmniej juz nie uciekne przed laparoskopią bo jest konieczna 😂😂😂
Przemyśleliśmy temat i biore najwcześniejszy termin, ślub się przesunie. Zdrowie ważniejsze niż papierek który można podpisać w innym terminie 😇
Właśnie miałam pisać ze slub ślubem ale chyba brałabym pierwszy wolny termin na laparo na Twoim miejscu. I ta krew, koniecznie dowiedz się skąd się wzięła.

reklama
Chciałam Ci to napisać, ale skasowalam. Przeraziła mnie ta wizja tej krwi i właśnie sie zastanawiałam czy tak można z tym po prostu chodzić czy może to mieć np jakieś konsekwencje.
Fajnie, myślę, że to dobra decyzja.
Szczerze nie wiem. Lekarz miał minę raczej powiem słabą i widać po nim było, że on już dobrze wie co może w moim brzuchu zobaczyć. Operuje codziennie a wyglądał jakby był przestraszony. Długo oglądał mój brzuch, pod różmymi kątami, robił zdjęcia, porównywał ze zdjęciami z ostatniego miesiąca. Długo milczał...już wiedziałam, że jest gorzej niż myślałam. Bolał mnie ostatnio przez 2 dni mocno brzuch jakby w miejscu jelit ale myslalam ze mam wzdecia. Teraz juz nie wiem czy to ta krew czy co. Torbiel tez wygladala jakby dobrze pojadła 😰

Właśnie miałam pisać ze slub ślubem ale chyba brałabym pierwszy wolny termin na laparo na Twoim miejscu. I ta krew, koniecznie dowiedz się skąd się wzięła
Lekarz mówi, że może zniknac, wchlonąć się. Nie wiadomo. Po laparoskopii wszystkiego sie dowiem. Lekarz mowil, że aby ustalić skąd pochodzi musi zajrzeć do środka, nie ma innej opcji.

Szczerze nie wiem. Lekarz miał minę raczej powiem słabą i widać po nim było, że on już dobrze wie co może w moim brzuchu zobaczyć. Operuje codziennie a wyglądał jakby był przestraszony. Długo oglądał mój brzuch, pod różmymi kątami, robił zdjęcia, porównywał ze zdjęciami z ostatniego miesiąca. Długo milczał...już wiedziałam, że jest gorzej niż myślałam. Bolał mnie ostatnio przez 2 dni mocno brzuch jakby w miejscu jelit ale myslalam ze mam wzdecia. Teraz juz nie wiem czy to ta krew czy co. Torbiel tez wygladala jakby dobrze pojadła 😰
Także nie ma co czekać. Ciekawe jakie Ci terminy zaproponują, moze potraktują to jako sprawę pilna.

reklama
Do góry