reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnei ta owulacja byla wlasnie najbolesniejsza jaka kiedykolwiek mialam. Bolaly mnie jajniki, podbrzusze, odbyt, jelita a nawet kregoslup i kostki u nóg 😶 8 dni po piku ide sprawdzic progesteron. Ciekawa jestem czy skoro metformina tak mi przyspieszyla owulacje to i na progesteron jakis wplyw miala chociaz zawsze mam bardzo dobry
U mnie właśnie tez najbardziej bolesna była, nawet chyba miesiączki nie były tak bolesne jak to wczoraj.. dziś już dużo lepiej ale przy chodzeniu czy coś to boli 😕

reklama
Ja już sama nie wiem jakie robić ? Jakie polecacie ?
Ja najbardziej lubię clearblue ale one są strasznie drogie - w sumie już lepiej betę zrobić

Z punków wole już te kasetkowe. Inna sprawa że ja po żadnym teście, nawet na kilka godzin czy dni później nie miałam fałszywej kreski 😂😂😂

Zdecydowalismy z narzeczonym ze poddam sie operacji. Po prostu narkoza powoduje we mnie paraliż dlatego do tej pory nie robiłam laparoskopii. Nikt innych metod sprawdzenia czy to endo mi nie proponował bo nie trafiłam nigdzie na lekarza zajmującego się typowo endo. Musiałabym w polsce jechać setki kilometrów a nie mam jak. Tutaj póki co też na nikogo takiego niestety nie trafiłam. Rezonans magnetyczny był dla mnie ogromnym wyzwaniem, kolonoskopia pod narkozą....ahhh drżałam okropnie, telepałam sie tam zanim mi podali zastrzyk a laparoskopia czy jakikolwiek inny zabieg pod narkoza czy operacja w znieczuleniu np do polowy to moj najwiekszy strach. Dlatego ciagle to odkladalam. Ze strachu....

Uważam, ze to dobra decyzja [emoji123]

U mnie chyba cień cienia, chociaż to za dużo powiedziane - coś tam majaczyło od razu, ale dalej może to być wishfull thinking więc proszę mnie nigdzie nie odhaczajcie z listy bo pozytywny test to to jeszcze nie jest :)
Dzisiaj 8dpo najpewniej.
Trzymam kciuki, żeby jutro już była wyraźna krecha 🙂

reklama
Do góry