reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dobrze żeńskie zdecydowałaś ❤️
Ja miałam teraz spore bóle po owulacyjne ale umknie to raczej kwestia jajeczkowania i podrażnienia otrzewnej w związku z wylaniem płynu. Zawsze jak na usg miałam płyn w zatoce douglasa to miałam taką właśnie bolesną owulacje.
Tak u mnie tez raczej bol podbrzusza teraz wywolany byl tym plynem no jak mialam 2 czy 3 msc temu to akurat na wgs bylo ze jestem po owu. A bol odbytu 1 raz mnie dotyczył 😅 wazne ze minelo jak sie owulacja skonczyla i juz jest ok. Totalnie 0 bolu. W 1 fazie cykly np seks tez jest bezbolesny a jak zaczyna sie okres okoloowulacyjny i te dni po nim no to jest wtedy bol. Ale najgorzej kolo owulacji

Zrobiłam dzisiaj test, dzisiaj jest jakiś 12/13 dpo okres powinnam dostać we wtorek, od 2 dni mam dziwne symptomy jak na okres i obrzmiałe piersi, bardzo bolesne - zrobiłam test ale z drugiego moczu bo zapomniałam jak wstałam 😂 ogólnie wydaje mi się ze nic nie ma ale wysłałam przyjaciółce i ta twierdzi ze coś widzi taki cien cienia cieni 🙄

Załączniki

• 4E424431-EBF6-4585-B822-FCBB7E3B303F.jpeg
    4E424431-EBF6-4585-B822-FCBB7E3B303F.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 108
  • 6A1577FE-89C1-472A-99FB-2BDE3B6D5563.jpeg
    6A1577FE-89C1-472A-99FB-2BDE3B6D5563.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 109
Zrobiłam dzisiaj test, dzisiaj jest jakiś 12/13 dpo okres powinnam dostać we wtorek, od 2 dni mam dziwne symptomy jak na okres i obrzmiałe piersi, bardzo bolesne - zrobiłam test ale z drugiego moczu bo zapomniałam jak wstałam 😂 ogólnie wydaje mi się ze nic nie ma ale wysłałam przyjaciółce i ta twierdzi ze coś widzi taki cien cienia cieni 🙄
Niestety ale ja nic nie widze 😥😥też właśnie przerabiam swoje cienie cieni.... oszalec można

reklama
ja niestety nie widzę, ale to moze dlatego, że nie mogę powiększyć, nie wiem...

Do góry