reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Mam tez wyniki insuliny

Załączniki

• IMG_9290.jpg
    IMG_9290.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 78
ja właśnie jutro mam konsultacje wyników i od jutra tez dieta właśnie po IO.
tak sobie czytam o IO właśnie, jakie są objawy i widzę że jest częste uczucie zimna. Dziewczyny, ja w pracy potrafię siedzieć przy piecyku 1500W i jak tylko mi ktos zasłoni ciałem stojąc przy biurku, to już mam dreszcze… ciekawi mnie dlaczego wyniki wszystkie poprzednie lekarze interpretowali mi że są ok…

tak sobie czytam o IO właśnie, jakie są objawy i widzę że jest częste uczucie zimna. Dziewczyny, ja w pracy potrafię siedzieć przy piecyku 1500W i jak tylko mi ktos zasłoni ciałem stojąc przy biurku, to już mam dreszcze… ciekawi mnie dlaczego wyniki wszystkie poprzednie lekarze interpretowali mi że są ok…
Ja tez jestem zmarzluchem. Pracuje zdalnie, z domu a i tak siedzę w 2 parach skarpetek 😂😂😂 ostatnio stary zażartował "nie mamy lodu, włóż mi rękę do szklanki) 😂😂😂

reklama
Do góry