Jula19
Fanka BB :)
Hmmm no muszę podjąć jakieś kroki w tej sprawie w takim razie...No to pocieszające jest to, ze podczas laparo śpisz i nic nie wiesz [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm no muszę podjąć jakieś kroki w tej sprawie w takim razie...No to pocieszające jest to, ze podczas laparo śpisz i nic nie wiesz [emoji16]
Mój ostatni okres dokładnie tak wyglądał jak piszesz. Pozniej się rozkrecil.Dzień dobry dziewczyny. Moje wczorajsze jasno blado różowe dwukrotne plamienie zmieniło się w jasnoczerwone plamienie więc albo okres jakiś będzie bardzo skąpy albo zanim mnie krew zaleje to minie jeszcze może cały dzień. Nie wiem od czego to zależy ze on tak wolno się rozkręca psychicznie jestem na dnie. Dolegliwość żadnych nie mam póki co.
Wczoraj chyba coś zjadłam niedobrego bo było mi niedobrze i dziś rano też. Wszystko na raz jak tam u Was dziewczynki ? Która teraz testuje ?
Nie, ja wiem ze to okres. Robiłam w niedziele i miałam schoz ze był tam cień cienia ale później go nie było, w dodatku to nie z porannego moczu. Już mi gorzej ze wzrokiem chyba.Mój ostatni okres dokładnie tak wyglądał jak piszesz. Pozniej się rozkrecil.
A u mnie dzisiaj nadal okresu brak...zwariuje
Robiłaś test?
To dlaczego nie powtórzysz ?Nie, ja wiem ze to okres. Robiłam w niedziele i miałam schoz ze był tam cień cienia ale później go nie było, w dodatku to nie z porannego moczu. Już mi gorzej ze wzrokiem chyba.
A ty testowałas?
Bo to bez sensu poza tym już więcej krwi wiec dziś 1dc od piątku clo i może kupię sobie ten acc ale jak to brać ? Ile razy dziennie od kiedy do kiedy ? Wiecie ?To dlaczego nie powtórzysz ?
Bo to bez sensu [emoji20] poza tym już więcej krwi wiec dziś 1dc [emoji20] od piątku clo i może kupię sobie ten acc ale jak to brać ? Ile razy dziennie od kiedy do kiedy ? Wiecie ?
Dzisiaj nie. Wczoraj był negatywny.Nie, ja wiem ze to okres. Robiłam w niedziele i miałam schoz ze był tam cień cienia ale później go nie było, w dodatku to nie z porannego moczu. Już mi gorzej ze wzrokiem chyba.
A ty testowałas?
DziękujeDziewczyny biorą rownolegle ze stymulacja 2 razy dziennie 600 mg lub w okresie „płodnym”, ta sama ilość.