reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja przeryczałam ostatnie 3 dni. Dziś 12 dpo i biel vizira. Wywaliłam testy owulacyjne i wszystkie witaminy do śmietnika. Mam dość. Mój wziął, pozbierał je i odłożył na półkę. Potem wypełnił papiery w sprawie spermiogramu i wysłał potwierdzając tym wizytę. Próbował ze wszystkich sił mnie pocieszać ale ja nie mam na to wszystko siły. Poszłam do mcdonalda i najadłam się słodyczy. Wale dziś dietę. Mam ochote leżeć i płakać. Tylko dzięki synkowi w ogóle funkcjonuję bo inaczej bym się całkowicie załamała...jestem na prawdę na skraju wykończenia. Czekanie od okresu do płodnych od płodnych do testowania. W tym cyklu wale witaminy, acard i testy owulacyjne. Zatestuje ciazowym chwile przed przewidywana @ i tyle. Mam dosyc
Bardzo przykre jest to co piszesz, mam nadzieje ze zaraz się poczujesz lepiej :(

Wy się teraz długo staracie o drugiego malucha? Miałaś więcej strat poza tą biochemiczną ciążą w październiku ?

Bardzo przykre jest to co piszesz, mam nadzieje ze zaraz się poczujesz lepiej :(

Wy się teraz długo staracie o drugiego malucha? Miałaś więcej strat poza tą biochemiczną ciążą w październiku ?
Straciłam jeszcze 2 inne...
Teraz staramy się w sumie od listopada. Nie długo ale te straty i to wszystko jest po prostu niesamowicie dolujące a ja jestem bardzo słabą psychicznie osobą. W pl jak będę porobię jeszcze więcej badań no i w sumie nie wiem co z tą laparoskopią czy isc czy nie isc. Mam jeden wielki mętlik

Straciłam jeszcze 2 inne...
Teraz staramy się w sumie od listopada. Nie długo ale te straty i to wszystko jest po prostu niesamowicie dolujące a ja jestem bardzo słabą psychicznie osobą. W pl jak będę porobię jeszcze więcej badań no i w sumie nie wiem co z tą laparoskopią czy isc czy nie isc. Mam jeden wielki mętlik
Ale ja nie neguje, rozumiem :( i jedna strata to może być zbyt wiele dla kogoś.

reklama
Też ostatnio tak mialalm...a teraz czekam nie wiem na co...bez sensu
I w ogóle mam jakiś sluz ciągnący, przezroczysty...ja już nic nie rozumiem z tego naprawdę mam dość!
Ja taki czesto mam przed okresem. Dlatego już nie zwracam uwagi. Ale to dopiero drugi cykl gdzie mam coś takiego ze dzień wcześniej zabarwiony śluz a na drugi dzień okres

Do góry