reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Zauważyłam u mojego w spermie takie grudki. Po dotknięciu są lepkie i ciągnące. Chyba nie jest to prawidłowe? Zawsze była płynna przezroczysto biała a teraz takie białe grudki 😳
Zapisuje go na to badanie nasienia...i tak jak wynik bedzie zly trzeba bedzie powtarzac a moze go wtedy wezmie za zdrowy tryb zycia. Bo mysli ze jak bierze witaminy to wystarczy a pali dalej i je chemie. To że wtedy z synkiem sie udalo nie znaczy ze teraz tak bedzie
Może to jakaś infekcja ?

reklama
Czy tylko ja nigdy, ale to nigdy nie rozbierałam spermy mojego partnera na czynniki pierwsze ? 🤣🤣
Ja też zbytnio nie mam nic do powiedzenia w tym temacie ;). Chociaż hmmm kiedyś moze i coś takiego było, ale nie ciągnęłam tego tematu. Teraz jak to przeczytałam zaczęłam się zastanawiać czym to może być spowodowane...

reklama
Czy tylko ja nigdy, ale to nigdy nie rozbierałam spermy mojego partnera na czynniki pierwsze ? 🤣🤣
To nigdy ci z pochwy po stosunku sperma nie wypływa na posciel czy majtki? My aby nie pobrudzić poscieli zawsze podkładamy coś jak partner wyciąga penisa bo od razu leci wodospad. W tym wypadku były to jego bokserki 🙈 a ja poleciałam z nimi między nogami siku. Jak sikałam to trzymałam je w ręce i spojrzałam. Teraz mnie w takim razie zastanawia czy z ciebie nie wypływa czy dajesz jej nasiąknąć w to co jest pod tobą 😳

Do góry