Weronik@29
Fanka BB :)
Chciałabym... Tutaj to ci nic nie powiedza przez telefon albo wyślą.. zapomnij ze wszystkim do lekarza żeby nabic mu kabzyKurcze myslalam że już będziesz miała...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym... Tutaj to ci nic nie powiedza przez telefon albo wyślą.. zapomnij ze wszystkim do lekarza żeby nabic mu kabzyKurcze myslalam że już będziesz miała...
Nie. Jutro testuje ale czuje, że nic z tego bo nic nie czuje zqpisalam sie tez do tej ginekolog u ktorej prowadzilam poptzednia ciaze bo ten to jakis cham i prostak. Obrazil sie i mi naqet nie odpisze a chcialam sie umowic na wizyteTestowalas dzisiaj?
My obydwoje testy pozytywne i byly starania...Dziewczyny okropnie się boję może któraś z was była w takiej sytuacji i jest w stanie pomoc. Staramy się z mężem o dzidziusia niestety ciężko zachorowaliamy covida i braliśmy amantadyne wtedy wychodzil 22 dc teraz jest tydzień przed okresem, a ja się martwię co jeśli się udało? Jestem przerażona
Może po chorobie takie grudki... ? Ja sama ostatnio po jelitowce miałam grudki i mega dużo śluzu zapewne wina stanu podgorączkowegoZauważyłam u mojego w spermie takie grudki. Po dotknięciu są lepkie i ciągnące. Chyba nie jest to prawidłowe? Zawsze była płynna przezroczysto biała a teraz takie białe grudki
Zapisuje go na to badanie nasienia...i tak jak wynik bedzie zly trzeba bedzie powtarzac a moze go wtedy wezmie za zdrowy tryb zycia. Bo mysli ze jak bierze witaminy to wystarczy a pali dalej i je chemie. To że wtedy z synkiem sie udalo nie znaczy ze teraz tak bedzie
Nie raz był już chory i nigdy nie zauważyłam czegoś takiego zreszta on tylko 1 dzien troche chorował i to bylo juz prawie 3 tygodnie temu bo jutro rowno mijaMoże po chorobie takie grudki... ? Ja sama ostatnio po jelitowce miałam grudki i mega dużo śluzu zapewne wina stanu podgorączkowego
Już są opublikowane badania, niestety pokazujące że covid może mieć negatywny wpływMy obydwoje testy pozytywne i byly starania...
Moja kolezanka w 26 tyg ciazy sie szczepila i z dzieckiem ok
Chyba nie ma jeszcze badan na temat covid i ciąży
Jest mnóstwo artykułów na pubmedzie jak covid wpływa na ciążęJuż są opublikowane badania, niestety pokazujące że covid może mieć negatywny wpływ