reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dziewczyny okropnie się boję może któraś z was była w takiej sytuacji i jest w stanie pomoc. Staramy się z mężem o dzidziusia niestety ciężko zachorowaliamy covida i braliśmy amantadyne wtedy wychodzil 22 dc teraz jest tydzień przed okresem, a ja się martwię co jeśli się udało? Jestem przerażona 😭

Dziewczyny okropnie się boję może któraś z was była w takiej sytuacji i jest w stanie pomoc. Staramy się z mężem o dzidziusia niestety ciężko zachorowaliamy covida i braliśmy amantadyne wtedy wychodzil 22 dc teraz jest tydzień przed okresem, a ja się martwię co jeśli się udało? Jestem przerażona 😭
My obydwoje testy pozytywne i byly starania...
Moja kolezanka w 26 tyg ciazy sie szczepila i z dzieckiem ok
Chyba nie ma jeszcze badan na temat covid i ciąży

Zauważyłam u mojego w spermie takie grudki. Po dotknięciu są lepkie i ciągnące. Chyba nie jest to prawidłowe? Zawsze była płynna przezroczysto biała a teraz takie białe grudki 😳
Zapisuje go na to badanie nasienia...i tak jak wynik bedzie zly trzeba bedzie powtarzac a moze go wtedy wezmie za zdrowy tryb zycia. Bo mysli ze jak bierze witaminy to wystarczy a pali dalej i je chemie. To że wtedy z synkiem sie udalo nie znaczy ze teraz tak bedzie

Zauważyłam u mojego w spermie takie grudki. Po dotknięciu są lepkie i ciągnące. Chyba nie jest to prawidłowe? Zawsze była płynna przezroczysto biała a teraz takie białe grudki 😳
Zapisuje go na to badanie nasienia...i tak jak wynik bedzie zly trzeba bedzie powtarzac a moze go wtedy wezmie za zdrowy tryb zycia. Bo mysli ze jak bierze witaminy to wystarczy a pali dalej i je chemie. To że wtedy z synkiem sie udalo nie znaczy ze teraz tak bedzie
Może po chorobie takie grudki... ? Ja sama ostatnio po jelitowce miałam grudki i mega dużo śluzu zapewne wina stanu podgorączkowego

Może po chorobie takie grudki... ? Ja sama ostatnio po jelitowce miałam grudki i mega dużo śluzu zapewne wina stanu podgorączkowego
Nie raz był już chory i nigdy nie zauważyłam czegoś takiego zreszta on tylko 1 dzien troche chorował i to bylo juz prawie 3 tygodnie temu bo jutro rowno mija

Dobra ma termin na badanie nasienia za tydzien we wtorek. Jak wyjdzie zle to chociaż sam stwierdzi, że faktycznie warto rzucić używki i śmieciowe jedzenie

reklama
Do góry