reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Hej

Dziękuje za tak liczny odzew .
Jesteście kochane !

Dziś ponowiłam test
Wyszedł tak;

Załączniki

• IMG_7364.jpg
    IMG_7364.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 99
Kochane kobitki nie wyobrażam siebie samej w sytuacji gdy próbujemy co miesiąc i co miesiąc rozczarowanie 😔 tym bardziej, że jestem za bardzo wrażliwa.
Za każdym razem gdy w rodzinie lub wśród znajomych pojawiała się wiadomość o ciąży to ja w nocy popłakiwałam.
Mam 35 lat i miałam obawy, że jestem już kapkę... no nie stara ale już lekko podstarzała jeśli chodzi o pierwszą ciążę.
A tu za drugim ... strzałem. Gdzie dni płodne wyznaczyliśmy sobie ''na oko''. Po prostu kochaliśmy się od około tygodnia przed przypuszczalną owu i do 2dni potem.
I jedyne co oboje łykaliśmy do kwas foliowy ... a tu kobiety które muszą zażywać to i owo i tamto, badać się, sprawdzać owu i temperaturę regularnie...

Dlatego będąc w stanie własnej radości życzę Wam z całego serca ❤ byście zapłakały - ale ze szczęścia i niewyobrażalnej radości.
Nie wiem czy jestem przewrażliwiona (wiem jestem 😂) czy ten wpis wydaje mi się "lekko" nie na miejscu...a o kolejna ciaze dopiero bede sie starac.
Jakbym byla staraczka ktorej juz ktorys raz nie wychodzi chyba by mnie to uraziło. W sensie zycze wam szczęścia ale troche sie chwale ze nam wyszlo za 2 razem. Bo wiecej wpisow twoich zbyt tu nie ma. W sensie no ja bym sie czula urażona czyms takim.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie wiem czy jestem przewrażliwiona (wiem jestem 😂) czy ten wpis wydaje mi się "lekko" nie na miejscu...a o kolejna ciaze dopiero bede sie starac.
Jakbym byla staraczka ktorej juz ktorys raz nie wychodzi chyba by mnie to uraziło. W sensie zycze wam szczęścia ale troche sie chwale ze nam wyszlo za 2 razem. Bo wiecej wpisow twoich zbyt tu nie ma. W sensie no ja bym sie czula urażona czyms takim.

No dziwny ten post - mnie nie rusza bo mam dwoje dzieci. Ale jak można napisać komuś kto się stara X lat - ja bym tak nie mogła dobrze, że zachodzę w ciąże od spojrzenia na męża :D I typowy tekst wystarczy uprawiać seks :D no ja uprawiam seks co 2 dni od 20 lipca i jakoś w ciąży nie jestem :D także jak widać nie wystarczy

reklama
No dziwny ten post - mnie nie rusza bo mam dwoje dzieci. Ale jak można napisać komuś kto się stara X lat - ja bym tak nie mogła dobrze, że zachodzę w ciąże od spojrzenia na męża :D I typowy tekst wystarczy uprawiać seks :D no ja uprawiam seks co 2 dni od 20 lipca i jakoś w ciąży nie jestem :D także jak widać nie wystarczy
Ja mam 1, o 2 starania za miesiac a mnie osobiscie ten tekst oburzył

Do góry