reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Jestem tu stosunkowo nowa, wiec nie wiedziałam ze tak dokładnie wygląda sytuacja. Tak jak pisałam, wspomnienie o tym, że zajście w ciąże jest takie łatwe i proste było nie na miejscu, więc oczywiście nie bronię autorki, ale wydawało mi się, że trochę za mocno zareagowałyście 😉
Może takie wrażenie. Ja czasami zbyt dosadnie coś powiem i jest zle zrozumiane a w domysle wxale tak mialo nie byc 😀
Wiec na przyszlosc bo moze sie tak zdarzyc, jestem zbyt szczera 🙈

reklama
Wchodząc na inne tory...
Uwielbiam jesień!!! No kocham!
Te pomarańczowe, spadające liście, lekki wietrzyk ale jednocześnie słonecznie. Przez tą pogodę czuję się ostatnio rewelacyjnie 😂😂😂 lato to dla mnie masakra. W cieple mi okropnie słabo ale co dziwne kąpiele uwielbiam aż parzące 😂 jutro narzeczony ma wolne więc spędzimy sobie rodzinny dzień, pójdziemy na długi spacer.
W ogóle tak mi się przypomniało. Ze 3 tygodnie temu mój mnie i synka wziął na spacer nad takie jeziorko. Już tam raz bylismy. To jest taki ladek, który prowadzi do plaży...jak się okazało są tam 2 plaże i przypadkiem trafiliśmy na inną niż chcieliśmy. Przez dobrą chwilę nie wiedzieliśmy co się dzieje bo wszyscy byli...NAGO 😆😂 uwierzcie ale moja psychika ucierpiała. Plaża nudystów ale takich 50+ także...
Pozniej jak wracalismy juz z tej dobrej plazy to widzielismy jak jakis mlody facet też chyba zabłądził bo wyszedł z baaardzo zniesmaczoną miną 😂🤣🤣🤣

Może sprawdzic się da internetowo. U mnie w diagnostyce wlasnie tak moglam sprawdzic sobie i wiedzialam juz na ile sie przygotowac. Zobacz moze maja na stronie
Właśnie patrzyłam to tak mniej więcej wychodzi 70 zł za jedno badanie. Będę musiała przysiąc i porządnie poszukać co i jak i się wybrać. Dziękuje bardzo za informacje o takich badaniach, bo może faktycznie coś wyjdzie w nich !

Właśnie patrzyłam to tak mniej więcej wychodzi 70 zł za jedno badanie. Będę musiała przysiąc i porządnie poszukać co i jak i się wybrać. Dziękuje bardzo za informacje o takich badaniach, bo może faktycznie coś wyjdzie w nich !
Ooo to nie najgorzej. W takim razie tysiak nie wyjdzie 😀 w takim razie nie ma takiej masakry 🙂 może spróbuj udać się do immunologa? Jak chcesz to mam fajną grupę na fb i tam dziewczyny polecają immunologów bo Paśnik jest praktycznie nieosiągalny

Ooo to nie najgorzej. W takim razie tysiak nie wyjdzie 😀 w takim razie nie ma takiej masakry 🙂 może spróbuj udać się do immunologa? Jak chcesz to mam fajną grupę na fb i tam dziewczyny polecają immunologów bo Paśnik jest praktycznie nieosiągalny
Bardzo chętnie ale nie mam fb 😞 gdyby był jakiś godny polecenia na Śląsku to ja bardzo chętnie ! ❤️

Hej dziewczyny, jak samopoczucie w niedzielę? Ja sobie dziś pospałam, miałam wczoraj nockę w pracy 😊 zauważyłam że woda mi się zatrzymała, brzuch mam okropny, i do tego tylko bym jadła, już sobie wyobrażam jak jadę do mamy na pyszny obiad, w sumie to i do teściowej na obiad zajadę 😁😎

reklama
Hej dziewczyny, jak samopoczucie w niedzielę? Ja sobie dziś pospałam, miałam wczoraj nockę w pracy 😊 zauważyłam że woda mi się zatrzymała, brzuch mam okropny, i do tego tylko bym jadła, już sobie wyobrażam jak jadę do mamy na pyszny obiad, w sumie to i do teściowej na obiad zajadę 😁😎

U mnie dziś 16dc - testy owu niby ciemnieją, ale bardzo powoli :( także coś czuję, że znowu nic z tego. W środę i sobotę mam lekarza to zobaczymy co on tam wymyśli.
U nas ten weekend zakręcony - bo impreza urodzinowa starszego syna (nie wierzę, że to już 10 lat), nasza co roczna impreza halloween, dzisiaj leczymy kaca - na szczęście dziadkowie zabrali dzieci. Jutro cmentarze i kino. Byle do 11.11 - bo spadamy na urlop do ZEA

Do góry