reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Czemu aż pół roku 🤨 nawet po łyżeczkowaniu jest minimum 3 miesiące a po samoistnym w tym wywoływanym lekiem można w zasadzie w kolejnym cyklu. Skąd aż tyle czekania?

Bo to silny lek i może powodować wady płodu. Co prawda czytalam trochę że wszystkie badania ciąż przy jego braniu były tylko testowane na zwierzętach więc nie na ludziach. W niektórych opracowaniach jest że można niby próbować po 3 miesiącach, w innych po 4. No ale większość jednak optuje za 6 miesiącami. A ja wolę nie ryzykować

reklama
O wow! Pewnie ze lepsze to niż zabieg chociaz napewno nie pozostanie to organizmowi obojętne... Teraz już będzie z górki, 6 miesięcy tez szybko zleci, a że masz szczęście do złotych strzałów to napewno szybko zmienisz wątek 🤞

No co by nie powiedzieć to Stary może sobie badanie nasienia raczej z ciekawości zrobić 🙈

Chociaż dziwi mnie to bo on ma cukrzycę typu I więc raczej powinno być gorzej niż lepiej 🤷‍♀️

Laski 🙈 przypuszczam ze owu była dziś w nocy lub w ciągu dnia. Seks w poniedziałek bo stary dzis zaniemógł. Myślicie ze stuknie ? Bo ja już się trochę poirytowałam, ze znów stymulacja na darmo ale z drugiej strony nie mam na to wpływu 🤦‍♀️

reklama
Do góry