reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja mam psychicznego dola.. wszystko super, cykle regularne, badania dobre, drożność zrobiona, męża badania świetne. Owulacja jest potwierdzona. A mimo to się nie udaje.. czeka nas inseminacja i mnóstwo stresu i kasy.. potem in vitro ale nie wiem czy się nie poddamy.. nie wiem czuje się jakby to byla moja wina.. cały czas tłumie płacz..

Hej dziewczyny.. mam wrażenie jakbym pół nocy nie spała . Już sie zaczyna mój strach testowania... 😪😪😪 4 dni do okresu testy bielsze chyba już nie mogły być 😭w dodatku od wczoraj boli mnie krzyż także czekam w smutku na okres ... tracę już nadzieję że się uda...
Jak długo się starasz Kochana? Przytulam ❤️

Ja mam psychicznego dola.. wszystko super, cykle regularne, badania dobre, drożność zrobiona, męża badania świetne. Owulacja jest potwierdzona. A mimo to się nie udaje.. czeka nas inseminacja i mnóstwo stresu i kasy.. potem in vitro ale nie wiem czy się nie poddamy.. nie wiem czuje się jakby to byla moja wina.. cały czas tłumie płacz..
A jak nasienie?
Robilas sobie krzywa cukrowa i insulinowa?
Moze brnijcie w immunologię

To dziwne że od 3 tygodni ci się utrzymuje ta sama temperatura. Dobrze na pewno mierzysz? Na owulację powinien być spadek a potem wzrost większy niż w 1 połowie cyklu. W takim razie może jednak owu nie bylo? Sprobuj zatestowac jak nie to czekaj na miesiaczke. Ja w 1 cyklu staran po odstawieniu antykoncepcji korzystalam z testow owulacyjnych, teraz tez uzywam. Mi sie generalnie sprawdili choc ostatnio sie okazalo ze test owulacyjny byl pozytywny w poniedzialek wieczorem a owulacje mialam w niedziele dzien wczesniej potwierdzona na wizycie u ginekologa 😅 ale tak mniej wiecej pozwalaja pokazac czy jest chociaż skok lh bo to że pozytyw też nie koniecznie mówi że ta owulacja będzie. U mnie zaskoczyło od razu po odstawieniu tabletek 🙂
Serio??? Myślałam,ze to niemożliwe. Od lat stosowałam je jako antykoncepcję ;) i nie zaszłam. Dobrze,ze o tym napisałaś,będę się pilnowała,jak już będzie to trzecie dzieciątko,bo więcej absolutnie nie planuję.
A jak nasienie?
Nel,znam wiele osób,które latami się starały i nagle zaskoczyło. Znam sytuacje,gdzie doszło nawet do adopcji,a potem pojawiła sie ciąża. Nie poddawaj się. Wypłacz się,jak trzeba i działaj dalej. Nie obwiniaj się,czasem Bóg ma na nas swój plan. Trzymam kciuki. Od jak dawna sie starasz?

U mnie teoretycznie miesiączka powinna być przedwczoraj. Ale jednak owulacja się opóźniła więc też tak 2/3.11 więc czekam dziewczyny z wami. Ogólnie nie czuje się jakbym miała być w ciąży i nie czuje się też jakbym miała dostać okres

Dziewczyny,ktoś gdzies pisał,ze test owu w ciąży wychodzi pozytywny. U mnie po owu był już bez drugiej kreski (sprawdzam sobie codziennie),a dzisiaj coś takiego…Miał ktoś tak? Nie jest raczej pozytywny,ale dość mocna ta druga kreska jak na 25dc -cykle 30dniowe. Co myślicie?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 55
A jak nasienie?
Lekarz mowi ze to może być jakiś problem immunologiczny ale nie ma czasu w to brnąc
Wstawiam zdjęcia wyników moich i męża 😊

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 37
  • image.jpg
    image.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 36
  • image.jpg
    image.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 45
reklama