reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

O fiu fiu jesteś śliczna [emoji2956]

Może test ? Chyba że zaburzenia jakieś [emoji848]
Ja już nie wiem o co mojemu ciału chodzi :( Niby wszystko jest okej, a mój okres to stara brązowa krew :( wczoraj było na początku trochę różowej krwi i nic od tamtego czasu.
Mi chyba wcale te pecherzyki nie pękają i dlatego się nie udaje[emoji26]

reklama
Ja już nie wiem o co mojemu ciału chodzi :( Niby wszystko jest okej, a mój okres to stara brązowa krew :( wczoraj było na początku trochę różowej krwi i nic od tamtego czasu.
Mi chyba wcale te pecherzyki nie pękają i dlatego się nie udaje😥
Ja też u siebie to podejrzewam...tez mnie niepokoi ten brązowy kolor...jutro mam lekarza zobaczymy co powie...tydzień temu miałam w prawym pęcherzyk 17 mm..

U mnie 8 dpo chociaż biorąc pod uwagę że owy się zaczęła o godzinie 20 to raczej 7dpo i kompletnie nic nie czuję [emoji28] zawsze po skoku proga mam jakieś pseudo ciążowe objawy a teraz tylko jajnik mnie boli i tyle [emoji1745] i jakoś tak, od razu przestałam się cieszyć i żyć tą nadzieją że mogło się udać [emoji26]

Ja też u siebie to podejrzewam...tez mnie niepokoi ten brązowy kolor...jutro mam lekarza zobaczymy co powie...tydzień temu miałam w prawym pęcherzyk 17 mm..
No ja tez miałam duży pęcherzyk i ginekolog mówił, że owulacja będzie 17/18dc i tak tez sama czułam... dlatego nie rozumiem o co tutaj chodzi.

A test robiłam przed chwilą. Nie z pierwszego moczu i o czułości 20, mam wrażenie, ze coś tam jest, ale to wyglada jak kreska fabryczna (na zdjęciu nie widać), a ja już nie mam siły się w to bawić. Jak mąż wróci z pracy kupi mi test 10, a jutro pójdę na betę chyba jak to się nie rozkręci i dalej będzie takie coś. Chcę w końcu wiedzieć o co chodzi.

Zatestuj, to zawsze wykluczy (lub potwierdzi) chociaż jedną możliwość. A później pewnie jakaś konsultacja jeżeli ciąży nie ma. Ale to jednorazowe tak ? Wcześniej tak nie miałaś ?
No ja tez miałam duży pęcherzyk i ginekolog mówił, że owulacja będzie 17/18dc i tak tez sama czułam... dlatego nie rozumiem o co tutaj chodzi.

reklama
Do góry