reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

O fiu fiu jesteś śliczna [emoji2956]

Może test ? Chyba że zaburzenia jakieś [emoji848]
Ja już nie wiem o co mojemu ciału chodzi :( Niby wszystko jest okej, a mój okres to stara brązowa krew :( wczoraj było na początku trochę różowej krwi i nic od tamtego czasu.
Mi chyba wcale te pecherzyki nie pękają i dlatego się nie udaje[emoji26]

reklama
Ja już nie wiem o co mojemu ciału chodzi :( Niby wszystko jest okej, a mój okres to stara brązowa krew :( wczoraj było na początku trochę różowej krwi i nic od tamtego czasu.
Mi chyba wcale te pecherzyki nie pękają i dlatego się nie udaje😥
Ja też u siebie to podejrzewam...tez mnie niepokoi ten brązowy kolor...jutro mam lekarza zobaczymy co powie...tydzień temu miałam w prawym pęcherzyk 17 mm..

U mnie 8 dpo chociaż biorąc pod uwagę że owy się zaczęła o godzinie 20 to raczej 7dpo i kompletnie nic nie czuję [emoji28] zawsze po skoku proga mam jakieś pseudo ciążowe objawy a teraz tylko jajnik mnie boli i tyle [emoji1745] i jakoś tak, od razu przestałam się cieszyć i żyć tą nadzieją że mogło się udać [emoji26]

Ja też u siebie to podejrzewam...tez mnie niepokoi ten brązowy kolor...jutro mam lekarza zobaczymy co powie...tydzień temu miałam w prawym pęcherzyk 17 mm..
No ja tez miałam duży pęcherzyk i ginekolog mówił, że owulacja będzie 17/18dc i tak tez sama czułam... dlatego nie rozumiem o co tutaj chodzi.

A test robiłam przed chwilą. Nie z pierwszego moczu i o czułości 20, mam wrażenie, ze coś tam jest, ale to wyglada jak kreska fabryczna (na zdjęciu nie widać), a ja już nie mam siły się w to bawić. Jak mąż wróci z pracy kupi mi test 10, a jutro pójdę na betę chyba jak to się nie rozkręci i dalej będzie takie coś. Chcę w końcu wiedzieć o co chodzi.

Zatestuj, to zawsze wykluczy (lub potwierdzi) chociaż jedną możliwość. A później pewnie jakaś konsultacja jeżeli ciąży nie ma. Ale to jednorazowe tak ? Wcześniej tak nie miałaś ?
No ja tez miałam duży pęcherzyk i ginekolog mówił, że owulacja będzie 17/18dc i tak tez sama czułam... dlatego nie rozumiem o co tutaj chodzi.

reklama
Do góry