reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

A ja mam dziś początek peaku LH wg clearblue - pokazuje normalnie jako dodatni dwa dni, prawie peak i peak - zobaczymy czy faktycznie będzie jutro najciemniejsza kreska i czy za dwa tygodnie będzie okres. Dla mnie by było to super, oznaczało by że organizm nie ześwirował i owulacje wróciły 🙏

reklama
Ja miałam w każdej ciąży, w pierwszej to było plamienie jasna krwią tylko po skorzystaniu z toalety przez jeden dzień. Za drugim razem była to dosłownie jedna plamka świeżej krwi na papierze i tyle. Po dwóch dniach już testy pozytywne.
Jakaś tu cisza dzisiaj...
Która miala plamienie implantacyjne? Wiem ze skrzepy nie ale krew ma byc czy rozowe zabrudzenie???

Ja miałam w każdej ciąży, w pierwszej to było plamienie jasna krwią tylko po skorzystaniu z toalety przez jeden dzień. Za drugim razem była to dosłownie jedna plamka świeżej krwi na papierze i tyle. Po dwóch dniach już testy pozytywne.
Po obserwacji doszlam do wniosku ze po wizycie w toalecie raczej... Poczekamy zobaczymy

reklama
Jakaś tu cisza dzisiaj...
Która miala plamienie implantacyjne? Wiem ze skrzepy nie ale krew ma byc czy rozowe zabrudzenie???
W 1 ciąży miałam brązowe takie brudki.... W drugiej ciąży miałam różowe plamki że śluzem a w dniu okresu bardzo bardzo dużo krwi normalnej jak w okres ale że testowałam wcześniej wiedziałam że to nie okres i szybko zgłosiłam się do lekarza całe szczęście było ok a teraz w 3ciej ciąży nie miałam nic. Oprócz uczucia cały czas takiego... Że mam mokro bardzo wodnisty śluz później zgęstniał teraz praktycznie nie mam nic. Zero śluzu o_O to mnie dziwi i trochę martwi.

Do góry