reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Miałam rację, że owulacja była 04.01 o północy, dokładnie chwilę później 14 dni do przodu dostałam okres😣 1dc rozpoczęty. 4 cykl starań.

Aktualizacja:
przy okazji po odstawieniu tabletek moje cykle z 30 zmieniły się na cykle 31 dni i owulacja jest w 17dc/18dc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie mam pojęcia czy w ogóle była 😅🙈 bóle miałam w dzień owulacji z obu jajników. Nie robiłam testów bo Peak mi wychodzi zazwyczaj a w sumie owulki nie było prawdopodobnie przez podwyzszoną prolaktyne.
Pobolewal mnie zwykle jajnik dzien dwa przed samym okresem a tu od damej owulacji 😅🙈co miesiacto inaczej można oszalec i ten krzyż dalej ciągnie. Miewalam tak też na dzień przed okresem ale nie od samej owu hehe. W tym cyklu skocze sobie na progesteron tylko w którym dniu najlepiej? 8 dpo?

="kasiaa91, post: 22113356, member: 195660"]
Może była owu z dwóch?
Albo tak reagują na wyższy progesteron
[/QUOTE]

Nie mam pojęcia czy w ogóle była 😅🙈 bóle miałam w dzień owulacji z obu jajników. Nie robiłam testów bo Peak mi wychodzi zazwyczaj a w sumie owulki nie było prawdopodobnie przez podwyzszoną prolaktyne.
Pobolewal mnie zwykle jajnik dzien dwa przed samym okresem a tu od damej owulacji 😅🙈co miesiacto inaczej można oszalec i ten krzyż dalej ciągnie. Miewalam tak też na dzień przed okresem ale nie od samej owu hehe. W tym cyklu skocze sobie na progesteron tylko w którym dniu najlepiej? 8 dpo?

="kasiaa91, post: 22113356, member: 195660"]
Może była owu z dwóch?
Albo tak reagują na wyższy progesteron
[/QUOTE]
Tak, 7/8 dpo będzie ok

Kurcze dziewczyny powiem wam że niepokoi mnie ten ból lędzwiowy 😥 boję się że może jakieś zapalenie albo coś. Nigdy tak nie miałam a ciągnie mnie strasznie

Hejka, nie wiem jak wy, ale ja się dzisiaj czuje okropnie… boli mnie głowa, brzuch mam strasznie wzdęty, już momentami nie wiem czy boli mnie brzuch a może mam jakieś skurcze. Raz biegunka, raz nie mogę nic zrobić. Ciagle zbiera mi się na wymioty, a jeszcze człowiek musi jakoś przeżyć 8hodzin pracy..

Ja od klilku dni kibluje w chacie z zapaleniem gardła, starałyśmy się z rodzinna leczyć objawowo ale w razie czego dostałam też antybiotyk, wiadomo lepiej unikać, a lekarze wypisują na wszystko antybiotyk i społeczeństwo łyka jak szalone….No ale chyba doszło do nadkażenia bakteryjnego i od dzisiaj biorę ten antybiotyk 🥺 mam zatem pytanie : antybiotyk mam na 7 dni, w czwartek dostanę okres i w piątek zaczynam brać clo - czy odpuścić ten cykl ? Czy ten antybiotyk jakoś może wpłynąć negatywnie ? Pytam Was bo może któraś była w podobnej sytuacji ale wiadomo będę konsultować to jeszcze z lekarzem jak uda mi się do niego dostać 🤣

reklama
Do góry