reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Miałam rację, że owulacja była 04.01 o północy, dokładnie chwilę później 14 dni do przodu dostałam okres😣 1dc rozpoczęty. 4 cykl starań.

Aktualizacja:
przy okazji po odstawieniu tabletek moje cykle z 30 zmieniły się na cykle 31 dni i owulacja jest w 17dc/18dc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie mam pojęcia czy w ogóle była 😅🙈 bóle miałam w dzień owulacji z obu jajników. Nie robiłam testów bo Peak mi wychodzi zazwyczaj a w sumie owulki nie było prawdopodobnie przez podwyzszoną prolaktyne.
Pobolewal mnie zwykle jajnik dzien dwa przed samym okresem a tu od damej owulacji 😅🙈co miesiacto inaczej można oszalec i ten krzyż dalej ciągnie. Miewalam tak też na dzień przed okresem ale nie od samej owu hehe. W tym cyklu skocze sobie na progesteron tylko w którym dniu najlepiej? 8 dpo?

="kasiaa91, post: 22113356, member: 195660"]
Może była owu z dwóch?
Albo tak reagują na wyższy progesteron
[/QUOTE]

Nie mam pojęcia czy w ogóle była 😅🙈 bóle miałam w dzień owulacji z obu jajników. Nie robiłam testów bo Peak mi wychodzi zazwyczaj a w sumie owulki nie było prawdopodobnie przez podwyzszoną prolaktyne.
Pobolewal mnie zwykle jajnik dzien dwa przed samym okresem a tu od damej owulacji 😅🙈co miesiacto inaczej można oszalec i ten krzyż dalej ciągnie. Miewalam tak też na dzień przed okresem ale nie od samej owu hehe. W tym cyklu skocze sobie na progesteron tylko w którym dniu najlepiej? 8 dpo?

="kasiaa91, post: 22113356, member: 195660"]
Może była owu z dwóch?
Albo tak reagują na wyższy progesteron
[/QUOTE]
Tak, 7/8 dpo będzie ok

Kurcze dziewczyny powiem wam że niepokoi mnie ten ból lędzwiowy 😥 boję się że może jakieś zapalenie albo coś. Nigdy tak nie miałam a ciągnie mnie strasznie

Hejka, nie wiem jak wy, ale ja się dzisiaj czuje okropnie… boli mnie głowa, brzuch mam strasznie wzdęty, już momentami nie wiem czy boli mnie brzuch a może mam jakieś skurcze. Raz biegunka, raz nie mogę nic zrobić. Ciagle zbiera mi się na wymioty, a jeszcze człowiek musi jakoś przeżyć 8hodzin pracy..

Ja od klilku dni kibluje w chacie z zapaleniem gardła, starałyśmy się z rodzinna leczyć objawowo ale w razie czego dostałam też antybiotyk, wiadomo lepiej unikać, a lekarze wypisują na wszystko antybiotyk i społeczeństwo łyka jak szalone….No ale chyba doszło do nadkażenia bakteryjnego i od dzisiaj biorę ten antybiotyk 🥺 mam zatem pytanie : antybiotyk mam na 7 dni, w czwartek dostanę okres i w piątek zaczynam brać clo - czy odpuścić ten cykl ? Czy ten antybiotyk jakoś może wpłynąć negatywnie ? Pytam Was bo może któraś była w podobnej sytuacji ale wiadomo będę konsultować to jeszcze z lekarzem jak uda mi się do niego dostać 🤣

reklama
Do góry