reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Hej :) wiem że tu wątek staraczkowy ale wiele kobiet obcykanych w tematach lutein itp.
Mam pytanie , czy orientuje się któraś z Was czy zażywając luteinę od dziś wstrzymam okres ? I przez czas jej brania miesiączka się nie pojawi a dopiero po odstawieniu ? Czy jak mam dostać to dostanę i już ? Potrzebuje wstrzymać @ na tydzień [emoji1751][emoji1751]
Teoretycznie powinnaś wstrzymać. Ja tak robiłam z duphastonem kiedyś i krwawienie przyszło po odstawieniu tylko ja miałam w miarę regularne cykle i przesuwałam okres o 4 dni bo akurat tak mi wypadało wesele u koleżanki.

Cześć dziewczyny 😘 ja już po becie i tak 15/01 (15dpo) b-hcg: 208 a dzisiaj 17/01: 485 😊 Czekałam na ten dzisiejszy wynik jak na ścięcie i poryczałam się jak go zobaczyłam… No ale póki co chyba jest szansa, że tym razem będzie dobrze 🤞
Chciałabym Wam bardzo podziękować za towarzystwo i wsparcie przez te ostatnie bardzo trudne miesiące. Życzę Wam każdej z osobna dwóch kresek na teście jak najszybciej! I jeśli już długo się staracie to idźcie do kliniki, nie traćcie czasu.
Ściskam Was mocno 😘
Jeśli możecie mnie zostawić na liście, żebym dostawała powiadomienia i mogła śledzić Wasze ✅ będę zobowiązana :)

Cześć dziewczyny 😘 ja już po becie i tak 15/01 (15dpo) b-hcg: 208 a dzisiaj 17/01: 485 😊 Czekałam na ten dzisiejszy wynik jak na ścięcie i poryczałam się jak go zobaczyłam… No ale póki co chyba jest szansa, że tym razem będzie dobrze 🤞
Chciałabym Wam bardzo podziękować za towarzystwo i wsparcie przez te ostatnie bardzo trudne miesiące. Życzę Wam każdej z osobna dwóch kresek na teście jak najszybciej! I jeśli już długo się staracie to idźcie do kliniki, nie traćcie czasu.
Ściskam Was mocno 😘
Jeśli możecie mnie zostawić na liście, żebym dostawała powiadomienia i mogła śledzić Wasze ✅ będę zobowiązana :)
Ale super wiadomosc! Rozsiej nam tu troche ciążowych zarazków 🤞🤞 i raz za czas zrob update co u Was 🥰

reklama
Hej, wracam po prawie 2 miesiącach już jako 27-latka :D Od paru dni czytam wasze posty i jakoś nie miałam jeszcze odwagi niczego napisać. Odpuściłam forum kiedy w grudniu na wizycie u ginekologa okazało się, że cykl będzie bezowulacyjny. Dostałam Duphaston na uregulowanie cykli, Letrox ze względu na podniesione TSH i... Zalecenie na badanie nasienia partnera... Psychicznie było to dla mnie trudne - raz, że kolejne niepowodzenie, dwa, że pojawiły się czarne myśli, że coś może być nie tak ze strony mojego partnera czego wcześniej nie dopuszczałam do swojej głowy. Wszystkie te leki i badania mają być wstępem do ewentualnej stymulacji lekami. Na razie odłożyliśmy na chwile badanie. Rozeznaliśmy się co i jak, ale daliśmy sobie czas jeszcze na ten styczniowy cykl. Jeśli się nie uda to lecimy na badanie. Od poprzedniego cyklu - tego wywołanego Duphastonem piję zioła ojca Sroki. Wręcz czuję, że jajniki pracują. :D Po piciu ziół kolejny cykl trwał tylko 20 dni. Teraz jestem w 12 dniu cyklu i "czekam" na owu.

Cieszę się, ze postanowiłyście zostać na tym forum zamiast przejść do staraczek 2022. Tutaj z Wami czuję się jakoś bardziej komfortowo. Wszystkim dziewczynom, które ujrzały już 2 kreseczki na teście z całego serca gratuluję a za pozostałe, które tak jak jak wyczekują tego momentu trzymam mocno kciuki. <3

Do góry