reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
U mnie cycki dzisiaj są normalne, może lekko zaróżowione. Temperatura leży, co kilka dni ma jakieś skoki. Wykres wygląda jak nie poowulacyjny. Czy zdarzało Wam się mieć niską temperaturę i ujemne testy, a jednak mieć owulacje? :p teraz to mnie najbardziej niepokoi. Z moich obserwacji od 2 cykli owulki brak...

Załączniki

• 13347017-c83f-4d76-a67a-1c3fdb06ea2f.jpg
    13347017-c83f-4d76-a67a-1c3fdb06ea2f.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 47
U mnie cycki dzisiaj są normalne, może lekko zaróżowione. Temperatura leży, co kilka dni ma jakieś skoki. Wykres wygląda jak nie poowulacyjny. Czy zdarzało Wam się mieć niską temperaturę i ujemne testy, a jednak mieć owulacje? :p teraz to mnie najbardziej niepokoi. Z moich obserwacji od 2 cykli owulki brak...
Mam tą samą rozkmine co ty. Bo u mnie wszystkie objawy owu tylko brak temperatury a do tej pory miałam zawsze brak objawów po za temperaturą i jestem lekko zmieszana 😅 ale ja już odpuszczę mierzenie w tym cyklu bo mnie to stresuje. Co będzie to będzie...

reklama
Mam tą samą rozkmine co ty. Bo u mnie wszystkie objawy owu tylko brak temperatury a do tej pory miałam zawsze brak objawów po za temperaturą i jestem lekko zmieszana 😅 ale ja już odpuszczę mierzenie w tym cyklu bo mnie to stresuje. Co będzie to będzie...
Nigdy nie miałam skoków temp w zależności od dnia cyklu. Nawet w ciąży przy o wiele wiele wyższym progesteronie temperatura nie drgnęła :)

Do góry