Bibi89
Fanka BB :)
Do mnie dziś przyjedzie ale jeden 4 mam w domu co to oznacza?Ja właśnie zamówiłam testy ciążowe, więc od niedzieli do środy po jednym [emoji28][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do mnie dziś przyjedzie ale jeden 4 mam w domu co to oznacza?Ja właśnie zamówiłam testy ciążowe, więc od niedzieli do środy po jednym [emoji28][emoji23]
Czekamy wiecDo mnie dziś przyjedzie ale jeden 4 mam w domu co to oznacza?
Do mnie dziś przyjedzie ale jeden [emoji1] 4 mam w domu [emoji1787][emoji1787][emoji1787] co to oznacza? [emoji1782]
@olka11135 a jak u Ciebie sytuacja ?
Czyli jednak się znalazła ciąża! Ale jak w jajowodzie? Tak sobie normalnie po ulicy chodziłaś i żaden lekarz wcześniej nie wylapał? OmgTrafiłam na bardzo ambitnego, młodego przystojnego lekarza który za cel postawił sobie zanalezienie tej ciąży i fanfary w końcu znalazł - oczywiście w lewym jajowodzie. Jutro laparoskopia. Nie jest źle. Jak dostalam sale to zmieniałam się z Pania która urodziła martwe dziecko w dość wysokiej ciąży bo brzuszek miała spory. Także moja sytuacja to nic przy innych
Czyli jednak się znalazła ciąża! Ale jak w jajowodzie? Tak sobie normalnie po ulicy chodziłaś i żaden lekarz wcześniej nie wylapał? Omg