reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja też oczekuje na @, ciągle boli mnie lewy jajnik. Najpierw ciągnięcie przez całą owulacje, dziś w nocy kłucie do tego stopnia że nie spałam 2h a teraz piecze i swędzi. Na ciążę się nie nastawiam bo temperatura niska i piersi nie bolą więc raczej progesteron niski. Mogę iść sprawdzić dopiero w czwartek :( jeszcze tylko PSMu brakuje i będzie poniedziałek wzór 👌 jestem tak zmęczona tym cyklem ze aż nie mogę się doczekac tej miesiączki. Mam tylko nadzieję że to nic poważnego z tym jajnikiem bo nigdy tak jeszcze nie miałam.

Mi został ostatni test 🙈na razie nic nie zamawiam bo bede testować jak debil a wiadomo że to bez sensu. Póki co sporo tej wydzieliny mam w sumie jak nigdy i troche podbrzusze mi wydęło 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️piersi już też coś zaczynają pobolewac no zobaczymy jak ten 12 cykl starań sie zakończy 🤷🏼‍♀️

@olka11135 a jak u Ciebie sytuacja ?

Trafiłam na bardzo ambitnego, młodego przystojnego lekarza który za cel postawił sobie zanalezienie tej ciąży i fanfary w końcu znalazł - oczywiście w lewym jajowodzie. Jutro laparoskopia. Nie jest źle. Jak dostalam sale to zmieniałam się z Pania która urodziła martwe dziecko w dość wysokiej ciąży bo brzuszek miała spory. Także moja sytuacja to nic przy innych 😭

Trafiłam na bardzo ambitnego, młodego przystojnego lekarza który za cel postawił sobie zanalezienie tej ciąży i fanfary w końcu znalazł - oczywiście w lewym jajowodzie. Jutro laparoskopia. Nie jest źle. Jak dostalam sale to zmieniałam się z Pania która urodziła martwe dziecko w dość wysokiej ciąży bo brzuszek miała spory. Także moja sytuacja to nic przy innych 😭
Czyli jednak się znalazła ciąża! 😱 Ale jak w jajowodzie? Tak sobie normalnie po ulicy chodziłaś i żaden lekarz wcześniej nie wylapał? Omg 😱😱😱

reklama
Czyli jednak się znalazła ciąża! 😱 Ale jak w jajowodzie? Tak sobie normalnie po ulicy chodziłaś i żaden lekarz wcześniej nie wylapał? Omg 😱😱😱

No ja mam betę nie całe 600, a ona jest jakaś mega mała. Lekarz więc raz używał słowa zmiana raz ciąża bo w sumie to dopóki nie wytna i nie zbadają to nie wiadomo na 100%
No ale jak beta dodatnia to co to innego może być

Do góry