To idziemy łeb w łeb, u mnie też planowana na 10 lub 11. My od wczoraj odpoczynek, bo tak to co dwa dni lub codziennieJa 10 badz 11 termin @. O ile nie szybciej, nie sprawdzałam teraz monitoringu u gine, leciałam regularnie z tematem. Od niedzieli codziennie. Dzis pauza na odpoczynek. od jutra relaksacyjnie. Ostatnio owu byla, byl monitoring. A teraz zostawiliśmy to losowi.
reklama
MamaR
Fanka BB :)
Badałaś wrogość sluzu? Bo skoro wyniki męża ok to czemu inseminacje chce zrobic? Powiem Ci że jak poszłam do endokrynologa to też mnie straszył in vitro już na pierwszej wizycie. Udało mi się zajść w ciążę 3 miesiące później naturalnie (też właśnie po Letrozolu). Aż mi się chce iść do tego lekarza i pochwalić się że straszył in vitro na starcie a mam dwoje dzieci poczętych naturalnieDziewczyny potrzebuje pomocy byłam u gina mojego starego. Wyniki moje super, wyniki męża powiedział ze „zajebiste” rzadko takie zajebiste wyniki widzi chłopa. Drugi cykl z Letrozolum (od tamtego lekarza wcześniejszego) powiedział ze już nie ma czasu ani sensu brać kolejnych leków na stymulację owulacji tym bardziej ze dziś mi potwierdził ze owu się odbyła. Dał skierowanie na diagnostykę do inseminacji i później in vito. Jestem z jednej strony zadowolona bo miałam owu a z drugiej strony zapalana bo tyle jeszcze przede mną.
Miałaś robioną drożność jajowodow ? Może w tym kierunku trzeba iść skoro wyniki są ok Twoje i męża.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Dokładnie. Psychika płata nam figle i w czasie starań o dziecko doszukujemy się we wrzystkim. Normalnie żadna z nas nie zwraca uwagi, że np jajnik nakłuje czy są jakieś mdłości, bóle głowy a jak się kobieta stara to doszukuje się kompletnie we wszystkim a na etapie tak wczesnej ciąży objawy są wręcz niemożliwe także jedynie co po prostu zwraca się na to uwagę bardziej niż zwykle.Ja nawet nie doszukuje sie, bo to bez sensu. Szkoda psychiki. Poczekam do testu i wtedy.
Nowa103
Ja w pierwszym cyklu starań miałam chyba wszystkie możliwe objawy, a jak teraz patrzę w kalendarz to staraliśmy się w takim czasie że niemożliwe wręcz żeby coś z tego było
Tak czytam o tym jak was zalewa i tak sobie myślę - jak jest tak mokro to już jest po owu? Bo jakoś zawsze myślałam że to wtedy, że śluz płodny i w ogóle
Tak czytam o tym jak was zalewa i tak sobie myślę - jak jest tak mokro to już jest po owu? Bo jakoś zawsze myślałam że to wtedy, że śluz płodny i w ogóle
To widzę że z terminami lecimy podobnieJa 10 badz 11 termin @. O ile nie szybciej, nie sprawdzałam teraz monitoringu u gine, leciałam regularnie z tematem. Od niedzieli codziennie. Dzis pauza na odpoczynek. od jutra relaksacyjnie. Ostatnio owu byla, byl monitoring. A teraz zostawiliśmy to losowi.
Wczoraj w pracy wracając z toalety coś mnie mocno zakuło po lewej stronie i przez większość dnia czułam delikatny ból brzucha. Trochę się przestraszyłam, ale dzisiaj już luz. Choć zastanawiam się co to właściwie mogło być
O to ja również dołączam @ planowana na 11 oby nie przyszła cykl monitorowany pęcherzyk był pękł .. wiec nic tylko czekać - chodź za mną długa droga wiec nie napalam sięTo widzę że z terminami lecimy podobnie
Wczoraj w pracy wracając z toalety coś mnie mocno zakuło po lewej stronie i przez większość dnia czułam delikatny ból brzucha. Trochę się przestraszyłam, ale dzisiaj już luz. Choć zastanawiam się co to właściwie mogło być
Nel331
Miałam robiona drożność, wszystko jest drożne.Badałaś wrogość sluzu? Bo skoro wyniki męża ok to czemu inseminacje chce zrobic? Powiem Ci że jak poszłam do endokrynologa to też mnie straszył in vitro już na pierwszej wizycie. Udało mi się zajść w ciążę 3 miesiące później naturalnie (też właśnie po Letrozolu). Aż mi się chce iść do tego lekarza i pochwalić się że straszył in vitro na starcie a mam dwoje dzieci poczętych naturalnie
Miałaś robioną drożność jajowodow ? Może w tym kierunku trzeba iść skoro wyniki są ok Twoje i męża.
O tej wrogości śluzu nie słyszałam. Jak to się bada ?
L
Lebkuchen_mum
Gość
No to zaczynam weekend. Miłego dnia jeszcze tydzień do okresu. Bigdy tak na to nie czekałam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
L
Lebkuchen_mum
Gość
Hej. Co do drożności to jest na nfz czy prywatnie i jesli tak to jaka cena. Gdyby nam nie wyszlo jednak to chcialabym sie zorientowac jak bede w polsce.Miałam robiona drożność, wszystko jest drożne.
O tej wrogości śluzu nie słyszałam. Jak to się bada ?
reklama
Nel331
Hej jest tez na NFZ jeśli prywatnie to w okolicach 2k, ale dokładnie nie wiem bo ja pytałam o cenę histero z laparoHej. Co do drożności to jest na nfz czy prywatnie i jesli tak to jaka cena. Gdyby nam nie wyszlo jednak to chcialabym sie zorientowac jak bede w polsce.
Podziel się: