reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Robiłaś testy owu w tum cyklu?

Edit: dobra niedoczytałam 🤦🏽‍♀️ ją bym mimo wszystko zastestowała przed dentystą na wszelki wypadek ale bez oczekiwań
Nie robiłam, byłam u ginekologa🙂 Mówił, żeby nie robić testów owu, bo u mnie wszystko jest książkowo.
Tym bardziej, że ja w tym cyklu zupełnie odpuściłam i nie chciałam się w żaden sposób nakręcać.
Jutro przyjeżdzają do nas goście, więc też będzie łatwiej zupełnie nie myśleć przez kilka dni.
Zrobię ten test, ale muszę jeszcze je zamówić😅

reklama
Nie robiłam, byłam u ginekologa🙂 Mówił, żeby nie robić testów owu, bo u mnie wszystko jest książkowo.
Tym bardziej, że ja w tym cyklu zupełnie odpuściłam i nie chciałam się w żaden sposób nakręcać.
Jutro przyjeżdzają do nas goście, więc też będzie łatwiej zupełnie nie myśleć przez kilka dni.
Zrobię ten test, ale muszę jeszcze je zamówić😅
Ja w tym cyklu tez mialam nie robić testów ale potem sobie przypomnialam ze mam brac proga od 3ciego dnia po piku i jednak muszę... narazie 10dc cyklu I testy mega blade ... zobaczymy kiedy wystrzeli

To czekamy bo ostatnio jakas zła passa i potrzebujemy kogoś kto ją szybko złamie 🥰
oj rybcia, jakoś nie sadze żebym przełamała 😁 ale może się miło zaskoczę. Od przyszłego tygodnia zaczynam biegać z moim psem, kupiłam już cały ekwipunek dla siebie i dla niego, trochę ruchu mi się przyda :) i zajmę czymś głowę :)

oj rybcia, jakoś nie sadze żebym przełamała 😁 ale może się miło zaskoczę. Od przyszłego tygodnia zaczynam biegać z moim psem, kupiłam już cały ekwipunek dla siebie i dla niego, trochę ruchu mi się przyda :) i zajmę czymś głowę :)
Ja tez podjęłam decyzje o pójściu na siłownie i znalezieniu sobie jakiś zajęć bo mam w sobie tyle złość przez kolejne nieudane cykle, ze muszę to gdzieś wyładować.
Zaczął się 3 rok starań. O pierwsze. Maz jest załamany, ja już tez nie wiem co robić.
Jeszcze jak słyszę tu i tam ze kobita znow zaszła od tak z 5 bąbelkiem bo dobrze jej w domu, albo historie jak rodzice traktują dzieci jak zrobiło dochodu, albo się nad nimi znęcają psychicznie czy fizycznie to mnie krew zalewa.

Dziewczyny, mój progesteron w 7 dpo to 15,41, więc nie najgorzej. Przyznam, że spodziewałam się gorszego wyniku. Badałyscie kiedyś proga w 7 dpo? Jaki miałyście poziom?
A w ogóle to w piątek idę do dentysty, więc siłą rzeczy muszę rano ZATESTOWAĆ. Tak że kolejne testowe szaleństwo - czas start 😁🙈
Ja mialas w tamtym mieciacu 7dpo 20 ng. Przewaznie jak badam to okolice 20 ng

Teoretycznie tak - ale musiałaby przyrastać prawidłowo - a wzrost z 352 na 405 to nie jest prawidłowe 66%. Poza tym biorąc pod uwagę ostatni seks 18.11 musiała by ta beta być raczej 4 tys. No i endometrium mi poleciało z 14mm na 5mm więc już bez szans na utrzymanie ciąży. Chyba, że ten "bliźniak" jest CP tyle, że na takim etapie tj. 7/8tc powinien być widoczny nawet przy takiej becie bo powinien rosnąć mimo wszystko w mm.
Wiesz ciąża może być i obumarła ale resztki jaja skokowo wpływają na wydzielanie beta hcg

Jaki masz progesteron?

Dziewczyny, mój progesteron w 7 dpo to 15,41, więc nie najgorzej. Przyznam, że spodziewałam się gorszego wyniku. Badałyscie kiedyś proga w 7 dpo? Jaki miałyście poziom?
A w ogóle to w piątek idę do dentysty, więc siłą rzeczy muszę rano ZATESTOWAĆ. Tak że kolejne testowe szaleństwo - czas start 😁🙈
15ng to bardzo ładny progesteron :)

reklama
Do góry