L
Lebkuchen_mum
Gość
Co to znaczy pozna? Ile twoj cykl ma dni i w ktorym jest owulacja?Pozna owulacja, czy kogoś dotyczy ten temat? Czy jest pełnowartościowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to znaczy pozna? Ile twoj cykl ma dni i w ktorym jest owulacja?Pozna owulacja, czy kogoś dotyczy ten temat? Czy jest pełnowartościowa?
23 pozytyw czyli owu 24-36h powinna wystapic ale z doswiadczenia wiem,że może byc i przed pozytywemCześć dziewczyny, nie ogarniam testów owulacyjnych kiedy waszym zdaniem wystąpiła owulacja
Dziś 16dc, na monitoringu pęcherzyk 10mm na lewym jajniku, w 13 dniu był 10mm na prawym i juz go nie ma..lekarz powiedział ze szans raczej brak, ale się łudzę ze urośnie stad pytanieCo to znaczy pozna? Ile twoj cykl ma dni i w ktorym jest owulacja
Czyli 14 dni po owulacji to mozesz testować powinno juz wyjśćDzięki za odpowiedź
Wychodzi w takim razie na to, że pierwszy cykl za nami i pierwszy bez powodzenia - skoro owu powinna być między 15 a 17.10 (z amatorskiej obserwacji śluzu wyszło mi ze była 15.10) to do zagnieżdżenia powinno już dojść
Weź mnie też tam ze sobą a tak w ogóle to gratuluję! ❤Nie chce spamować na obu Staraczkach, ale kilka z Was w ogóle do tamtej grupy nie zagląda. Mam wynik bety 91,91 mIU/ml 4 tydz. wychodzi. Sprawdzę przyrost za 48 h. I życzę Wam II kreseczek nim stad ucieknę, ale będę Was na pewno podczytywac! I czekać w lipcowych mamusiach na któraś z Was
No wlasnie nwm jak u mnie to rozegrac w koncu. Narazie podstanowilam na starania brac acard 75 a po przejs iu na heparyne chyba go odstawie...sama nie wiem dalej czy go brac czy sama heparyna wystarczy. Boje sie jakis krwawien bo przy acardzie bywająTak tylko ze wtedy mowila cos o zmianie na 75, nie pamiętam dokładnie, ale etapy zmian cos do 10 tyg potem od 10 tyg
Ona widzi to optymistycznie jak zajde
Nie powiedziane że sie rozregulowało może się udac juz w pierwszym cyklu czego ci życzęHej, dziewczyny Dołączam do was. W tym miesiącu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. 7 października miałam krwawienie z odstawienia, test owulacyjny wyszedł pozytywny 18 października, ale nie ufam tym testom, więc się nie nastawiam na nic. Mamy już prawie dwuletniego synka. Po tabletkach pewnie cykl jest bardzo rozregulowany i pewnie trochę potrwa zanim się uda. Pierwszą ciążę straciłam w 8tc. W dwie zaszłam za pierwszym razem, ale wtedy nie stosowałam tabletek.
Dziękuję bardzoNie powiedziane że sie rozregulowało może się udac juz w pierwszym cyklu czego ci życzę