reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dzięki za odpowiedź 😊
Wychodzi w takim razie na to, że pierwszy cykl za nami i pierwszy bez powodzenia - skoro owu powinna być między 15 a 17.10 (z amatorskiej obserwacji śluzu wyszło mi ze była 15.10) to do zagnieżdżenia powinno już dojść 😔
Czyli 14 dni po owulacji to mozesz testować powinno juz wyjść

Hej, dziewczyny🙂 Dołączam do was. W tym miesiącu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. 7 października miałam krwawienie z odstawienia, test owulacyjny wyszedł pozytywny 18 października, ale nie ufam tym testom, więc się nie nastawiam na nic. Mamy już prawie dwuletniego synka. Po tabletkach pewnie cykl jest bardzo rozregulowany i pewnie trochę potrwa zanim się uda. Pierwszą ciążę straciłam w 8tc. W dwie zaszłam za pierwszym razem, ale wtedy nie stosowałam tabletek.

Nie chce spamować na obu Staraczkach, ale kilka z Was w ogóle do tamtej grupy nie zagląda. Mam wynik bety 91,91 mIU/ml 😍 4 tydz. wychodzi. Sprawdzę przyrost za 48 h. I życzę Wam II kreseczek nim stad ucieknę, ale będę Was na pewno podczytywac! I czekać w lipcowych mamusiach na któraś z Was 😃😘
Weź mnie też tam ze sobą 😆 a tak w ogóle to gratuluję! ❤

Tak tylko ze wtedy mowila cos o zmianie na 75, nie pamiętam dokładnie, ale etapy zmian cos do 10 tyg potem od 10 tyg
Ona widzi to optymistycznie jak zajde
No wlasnie nwm jak u mnie to rozegrac w koncu. Narazie podstanowilam na starania brac acard 75 a po przejs iu na heparyne chyba go odstawie...sama nie wiem dalej czy go brac czy sama heparyna wystarczy. Boje sie jakis krwawien bo przy acardzie bywają

Hej, dziewczyny🙂 Dołączam do was. W tym miesiącu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. 7 października miałam krwawienie z odstawienia, test owulacyjny wyszedł pozytywny 18 października, ale nie ufam tym testom, więc się nie nastawiam na nic. Mamy już prawie dwuletniego synka. Po tabletkach pewnie cykl jest bardzo rozregulowany i pewnie trochę potrwa zanim się uda. Pierwszą ciążę straciłam w 8tc. W dwie zaszłam za pierwszym razem, ale wtedy nie stosowałam tabletek.
Nie powiedziane że sie rozregulowało może się udac juz w pierwszym cyklu czego ci życzę 😍

reklama
Do góry