reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja też zazdroszczę szybkiej przemiany materii nie sądzę że mam wolną pewnie normalna ale o ile tyje od samego pomysłu zjedzenia torta o tyle chudniecie tonostwo wyrzeczeń każdego dnia 🤣nawet rodzina widzi ze prawie nic nie jem ale waga tego nie dostrzega tak bardzo haha
A na mnie rodzina krzyczy, że ja nic nie jem bo jestem chuda a ja jem 2x tyle co przeciętnie kobieta. Wręcz jem więcej niż mój partner. 🙊

reklama
Wiem. 😁 wiele osób mi zazdrości a ja zazdroszczę tym co ważą 60 kg bo moja figura jest straszna. 😅 jak na tą wagę mam spory biust (aktualnie 65F - problemy z zakupem biustonoszy z takim obwodem i miseczką 🙈) i jestem szeroka w biodrach- w spodnie rozmiar 36 się nie dopnę, a poza tym jestem chuda więc niezbyt mi to odpowiada. 😅
Ja mam 75H .... wiec ja Cie baaardzo dobrze rozumiem...

A czy są tutaj staraczki, ale z nadwaga?
Ja z nadwagą! Ogólnie od początku starań i ciąż schudłam już 25 kg ale jeszcze troszkę brakuje mi do wagi w normie. Mnie gubią słodycze i zdolności kulinarne bo uwielbiam gotować, próbować nowych przepisów itp. Ale byłam dziś pobiegać, wyszczotkowalam ciało i czuje się jak 18 😍 Wtedy nosiłam rozmiar 36 teraz 42 😉

Ja z nadwagą! Ogólnie od początku starań i ciąż schudłam już 25 kg ale jeszcze troszkę brakuje mi do wagi w normie. Mnie gubią słodycze i zdolności kulinarne bo uwielbiam gotować, próbować nowych przepisów itp. Ale byłam dziś pobiegać, wyszczotkowalam ciało i czuje się jak 18 😍 Wtedy nosiłam rozmiar 36 teraz 42 😉

Wow! Ogromne gratulacje! :)

reklama
Ja wagowo stoję 84kg i 169cm więc teoretycznie z BMI mam nadwagę, no nie powiem że jestem szprycha ale też potężna nie jestem. Moja trener mówi żeby nie patrzeć na wagę, a budowę ciała i sakopoczucie. Przed obiema ciążami ważyłam 84, po ostatniej jak wyszłam ze szpitala miałam 78, poNiej 76. Ale szybko wróciło. I też muszę do takiej wagi wrócić bo najlepiej się czulam to też staramy się osiągnąć z Panią trener i dietetyk ale niestety odpuściłam mocno. A teraz boje się zacząć ćwiczenia bo dietę będę kontynuować (dieta to tylko zmiana stylu żywienia a nie liczenie kcal czy coś przez święta odpuściłam) ale ćwiczenia zobaczymy jak nic nie wyjdzie 10 to będę kontynuować bo to machanie ciężarami.

Ostatnia edycja:
Do góry