reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
10 testuje a dziś jak nigdy dostałam mega dużo śluzu więc nie wiem :/ Nie pamiętam żebym tak miała w przeciągu ostatnich 1.5roku (po ciąży)
Wczoraj na spokojnie napilam się łyka szampana, później piccolo, jeszcze od wczoraj nie spałam impreza się skończyła po 4.30, fatalnie się czuje. Synek pójdzie na drzemkę to ja też muszę odpocząć.

Szczęśliwego Nowego Roku dla was wszystkich 🥰
Ja miałam testować w sylwestra a tu wieczorem sluz plodny więc całkowicie zgłupialam, zobaczymy jak się to wszystko potoczy. Badałam w środę progesteron to właśnie był praktycznie zerowy czyli wcześniej nie było owulacji. Dziś 25dc ale nie mam pojęcia dni dni będzie trwał cykl bo do października miałam cykle po 14 dni a po wyciągnięciu implantu 49 dni 😄

Strasznie krótko! Tanie to nie jest więc jakbym miała co 4 miesiące robić to bym zbankrutowała 🤣
No właśnie dlatego to mnie tak denerwuje. Nie wiem dlaczego tak krótko się utrzymuje. Robiłam w październiku ostatnio i już prawie nic nie widać, a to nawet nie 3 miesiące. I ja robię tylko górną wargę, więc jeszcze bardziej mnie to denerwuje. Wszystkim się długo trzyma😣

No właśnie dlatego to mnie tak denerwuje. Nie wiem dlaczego tak krótko się utrzymuje. Robiłam w październiku ostatnio i już prawie nic nie widać, a to nawet nie 3 miesiące. I ja robię tylko górną wargę, więc jeszcze bardziej mnie to denerwuje. Wszystkim się długo trzyma😣

No rzeczywiście strasznie krótko!

Może musisz zmienić preparat? Próbowałaś u innego lekarza powiększać usta? W Krakowie i w Warszawie świetnie robi dr Joanna Kuschill Dziura, u niej dziewczyny mówią że rok a czasem półtora roku jest efekt 💋

Może musisz zmienić preparat? Próbowałaś u innego lekarza powiększać usta? W Krakowie i w Warszawie świetnie robi dr Joanna Kuschill Dziura, u niej dziewczyny mówią że rok a czasem półtora roku jest efekt 💋
Ja mieszkam na zadupiu😅 Tutaj nie ma za bardzo u kogo robić ust. Muszę zapytać o jakiś inny preparat, ale kobiety robią w tym samym miejscu i mają tez efekty około roku, więc ja nie wiem o co chodzi.

reklama
My na pewno zawieszamy starania do połowy kwietnia, potem ruszamy, ale na spokojnie. Wcześniej porządnie się przebadamy i chcemy przejść na dietę. Zobaczymy jak to będzie.

Sylwester super choć mam nadzieję, że za rok będzie bez kaca z piccolo :p
U nas krolowal piccolo, towarzyszka tez ciężarna i skończyło sie komplikacjami 🤣

Do góry