reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja mieszkam na zadupiu😅 Tutaj nie ma za bardzo u kogo robić ust. Muszę zapytać o jakiś inny preparat, ale kobiety robią w tym samym miejscu i mają tez efekty około roku, więc ja nie wiem o co chodzi.
Masz może jakaś chorobę autoagresywna immunologiczna? Hashimoto? Niedoczynność lub nadczynność? Jeśli tak to kwas średnio się trzyma właśnie takim osobom

reklama
Ja dzisiaj dostalam ten spóźniony okres jak nie okres i nadal boli brzuch. Troszkę pobrudzona podpaska bez skrzepów i po sikaniu troszke brudny papier.
Znowu robię sobie nadzieję 😆
Dobrze ze faceci tego forum nie czytają..😉

reklama
Do góry