reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

@Blondi_87 31.12❌
@julq 04.01❌
@QueenK 04.01❌
@salamandra66 07.01
@pannadarianna 10.01
@Suoal 10.01
@MamaR 12.01
@@nxious 12.01
@c_or_nelia 13.01
@Madame83 14.01
@Paatrycja 17.01
@Aewea 17/18.01
@Nantes 20.01
@Bibi89 21.01
@Paulusman 26.01
@Natalia91 26.01
@AnnEmPe 31.01

Dziewczyny może każda co będzie chciała wprowadzić zmianę naniesie ją sama?
Ja jestem jak najbardziej za. Wracam do pracy po grudniowym nicnierobieniu wiec z czasem na forum też raczej będzie kiepsko :)

reklama
Ja testuje 12dpo :-D Ale muszę mieć zastrzyki przeciwzakrzepowe jak najszybciej jak zajde w ciążę i moja cierpliwość jest kiepska tym bardziej że to będzie 37dc 🤣
Ja wczesniej to robiłam betę z krwi ale zwolniłam się z pracy tam było tanio na miejscu a nie będę jechać godzinę na pobranie i moja cierpliwość skonczy się pewnie codziennym sikaniem 🤣 już kupiłam zapas testów... 😎Mąż twierdzi że nie chce przerywać starań - jak się wycofa ściągnę z niego kasę za te testy 😂

reklama
Do góry